USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10
Світ вражає: 30 листопада не працюватимуть ринки, ПІДПРИЄМЦІ ПРОТЕСТУЮТЬ!
29 Листопада 2010 13:19
0
Ще в четвер, 25 листопада, організатори акції протесту в Луцьку проти нового Податкового кодексу, домовились із мітингуючими повернутись на Київський майдан у вівторок, 30 листопада.

ВЕТО досі не накладено, але Янукович з Азаровим по "пацанячому" сходили в наметове містечко Києва, зробили декілька заяв про ніби-то готовність змінювати Податковий кодекс.

Мітингуючі маси людей вимагають же абсолютного ВЕТО.

Кодекс має бути створено з нуля, а ті, хто причетний до створення опротестованої редакції кодексу, повинні піти у відставку. Якщо ж Президент не задовільняє вимог народу про ВЕТО, відставку уряду та призначення виборів ВРУ в березні 2011 року, то Президента такого нам не треба.

Ось це коротко і лаконічно ті вимоги, за які люди ідуть на майдани.

Я підприємець, мені не легко працюється в післякризовий (хоча не зовсім і "після") період. Як ви думаєте, зараз я протестую, як це навязує людям влада, за свої гроші? НІ!

В 2004 я ще не займався бізнесом, але свободу і гідність народу відстоював протягом всієї так званої "революції". Тому не треба нас виставляти зараз борцями за несплату податків, це не правильно, це образливо.

Коли на мітинги підуть трудові маси, ті, кого схочуть обікрасти новим Трудовим кодексом, я теж піду на майдани і буду боротись. За що? За своїх співвітчизників, за загальну ідею вільної та незалежної нації, за верховенство влади народу.

Податковий кодекс - це той харч, який влада пропонувала з'їсти підприємцям. І якщо ми його відмовляємся споживати сьогодні, розуміючи, що це отрута, то чи зможемо спокійно жити, якщо ці годувальники правитимуть нами і завтра? Ні!

Підтримайте наші вимоги і ви, вільні українці, що теж не проковтнете 12-годинний робочий день з Трудового кодексу та не байдужі до драконячих порядків виселення згідно з проектом Житлового кодексу.

п.с. ось посилання на вебкамеру з Майдану Незалежності у Києві. Подивіться, скільки там народу (був би закритий рух на Хрещатику, то було б в рази більше), і якщо там люди протестують, то і нам не варто сидіти вдома!
Дякую!
Коментарів: 8
goodok Показати IP 29 Листопада 2010 13:56
http://videoprobki.com.ua/majdan сорі, забув в статті посилання кинути на вебкамеру в Києві
Бубука Показати IP 29 Листопада 2010 15:17
А все що творять і ще збираються творити - заслужили! Всі пішли на страйк, а деякі "криси" цим скористались, скоренько прорахували, що конкурентів не буде,майже всі "точки" не працюватимуть, вибору у покупців нема, то можна скористатись моментом і вигідно продати свое. Ще й відкрито говорять про це пресі. Тьфу! гидота яка!Де там уже ви нас підтримайте, а ми вас підтримаємо. Як дозволяємо с собою поводитись - те і маємо!
Varshawskiy Показати IP 29 Листопада 2010 19:13
Зараз на цих мітингах потусять, а потім, перед Новим роком, як ввальнуть ціни для людей і будуть розповідати, що це влада! Спекулянти і провокатори, а не бізнесмени!
Стрийко до Varshawskiy Показати IP 29 Листопада 2010 19:31
Шо ти такий злий? Бюджетникам зарплату затримують? Негідники-підприємці відмовляються платити тобі податки?
Varshawskiy Показати IP 29 Листопада 2010 20:11
Я податки сам за себе і на себе плачу!!!
Волиняка Показати IP 29 Листопада 2010 22:43
До varshavskiy. Ага плату за газ і за квартиру також бізнесмени попіднімали.
Лучанка до Волиняка Показати IP 30 Листопада 2010 09:41
До чого тут ціни на газ і квартиру, якщо стабільно перед кожними святами ціни на продукти у нас ростуть. Тоді як в Європі роблять шалені знижки, щоб навіть найбідніші люди відчули свято
Varshawskiy Показати IP 30 Листопада 2010 11:18
А от так завжди звикли з теми зіскочити, переводити стрілкі, а суть замовчувати! Ми про підприємців говоримо і про псевдо-бізнес, а то починають... газ, комуналка... Проблеми є, але організовуйте іншу "ветку" і там поговоримо! А через пару днів "полюбуєтесь" цінами цього малого "бізнесу"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus