USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Благодійний ярмарок в днз № 35
В цю прекрасну осінню днину колектив дошкільного навчального закладу №35 міста Луцька провів благодійний осінній ярмарок. Завідувач ДНЗ Біжук Віра Семенівна розповіла, що метою ярмарки є залучення батьків до діяльності закладу, а також допомога нашим захисникам-воїнам, що знаходяться зараз в зоні АТО.
Присутні вшанували память загиблих хвилиною мовчання.
До підготовки свята приєдналися маленькі вихованці, а також батьки. Дошкільнята подарували присутнім пісню про Україну.
Кожна група садочка представляла стіл з товарами на продаж.Тож мами, бабусі та працівники закладу виготовили різноманітні солодощі, якими із задоволенням смакували дітлахи.А посмакувати було чим - від такої кількості смаколиків дух захоплювало:були тут і здобні кекси, і апетитні тістечка, і пузаті булочки, і вишукані тортики. Кухарі садочка пригощали усіх присутніх смачним компотом з осінніх фруктів.Заманливо рябіли яскраві, соковиті фрукти - груші, яблука, сливи, виноград.Одним словом смакота!
Окрім їстівних товарів на прилавках красувалися вироби ручної роботи з жовто - блакитною символікою України.
Знаючи, що зібрані кошти підуть на потреби армії, вихователі, які перебували у ролі продавців, завзято рекламували свої саморобні скарби, викладені на імпровізованих прилавках,а відвідувачі охоче скуповували усе, що припало їм до смаку.Тож усі отримали моральне задоволення від того, що зробили добрий, милосердний вчинок в імя рідної України.
Зібрані 5100 грн. адміністрація ДНЗ передасть на потреби захисників у зону АТО.
Коментарів: 2
я Показати IP 23 Вересня 2014 08:17
Була присутня на цьому заході. Дійсно атмосфера була чудова, різномаіття смаколиків, виробів ручноі роботи/ картини, подушки, ляльки мотанки та всяка всячина/ Діти тішилися можливістю купувати, а батьки і бабусі - можливістю ділом і грошима долучитися до благодійності.Прекрасна задумка, молодці, приклад і для інших закладів!
Бачив Показати IP 24 Вересня 2014 22:11
_https://www.youtube.com/watch?v=hZenOdMEkFE

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus