USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Путіна увіковічнили в кілограмових монетах. ФОТО

В Росії презентували колекційні монети, викарбувані на честь приєднання Криму. Про це повідомляє Espreso.tv.
Монети виготовлені зі срібла 925-ї проби. Кожна з них важить 1 кг. На лицьовій стороні монети зображений барельєф президента Росії Путіна, на зворотному - глобус, що складається з перетину меридіанів і паралелей. На них видно обриси Криму, на якому вказані 28 населених пунктів. Всього планується виготовити 25 "кримських монет".



"Уже спостерігається певний ажіотаж навколо монет. Є заявки на їх придбання", - цитує ИТАР-ТАСС представника фабрики "Зброяр", де були виготовлені монети.

Ряд інтернет-користувачів знайшли географічні неточності на "кримських монетах". Зокрема, вони звернули увагу на те, що на карті півострова місцями переплутано ряд міст. На фабриці "Зброяр" у зв'язку з цим сказали, що гравери спочатку не мали на меті створити точну копію карти Криму.

Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Квітня 2014 15:38
Хвороба прогресує...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus