USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Телекомунікаційні послуги подорожчають
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, на черговому засіданні, що відбулося 21 вересня 2016 року, прийняла рішення про підвищення тарифів місцевого телефонного зв'язку.

Про це говориться у повідомленні прес-служби Комісії.

З відповідною ініціативою до НКРЗІ звернувся ПАТ «Укртелеком». В основі пропозицій оператора – узгодження тарифів із зростанням собівартості послуг та необхідність підвищення тарифів на послуги місцевого телефонного зв’язку установам, які фінансуються за рахунок бюджету, оскільки вказана категорія абонентів отримує послуги за тарифом на 43,2% менше, ніж у інших юридичних осіб.

У схваленому Комісією рішенні зміни тарифів визначено у два етапи: до 31 грудня 2016 року передбачено підвищення в середньому на 10,6% для населення та бюджетних установ, а з 01 січня 2017 року – для бюджетних установ на 21,2 %.


Коментарів: 3
111 Показати IP 28 Вересня 2016 12:19
Хіба старші люди та з ностальґічних почуттів деякі не відмовилась від стаціонарних телефонів . Укртелеком - до побачення ! Анахронізм . як вам плати за релікт мало - дулю достанете . так діе ринок. Кожна каблювка в оферті мае тел. стаціонарний...питання - а він треба ?
Лучанка Показати IP 28 Вересня 2016 15:14
Нащо цей телефон тільки 80-річні його мають. Він у мене стояв 40 років давно викинула.За ці роки ні разу не приходили і нічого не робили.За що платити Фірташу?Як появились мобільні так він і непотрібом став,як радіоточки в квартирах. Отстой.
Євген Показати IP 8 Жовтня 2016 14:00
До 111 і Лучанки: якщо Вам телефон не потрібен і Ви не розумієте, навіщо він може бути потрібен іншим, то не робіть висновки за всіх. Відкрию Вам очі - телефон від Укртелекому потрібен, наприклад, організаціям, котрі досі активно використовують факсимільний обмін. Таком багато людей користується інтернетом від Укртелекому, так як не мають іншої альтернативи, а Укртелеком не надає окремо інтернет без телефону (те, що тут вони редиски, це вже інше питання)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus