USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Світ вражає: ​У поліції прокоментували дії поліцейського, який показував водієві середній палець
У поліції прокоментували дії поліцейського, що показував водієві середній палець
У Камінь-Каширському відділі поліції прокоментували випадок описаний у статті на  «Культурна» волинська поліція. Історія від водія». У ній, зокрема, йдеться про правоохоронця, що показував середній палець водієві із міста Каменя-Каширського.
Начальник Камінь-Каширського відділу поліції Валентин Чих повідомив, що з цього приводу провели службову перевірку, але сам скаржник від будь-яких пояснень відмовився, - пише Район.Камінь-Каширський.
Поліцейський, відносно якого надійшла скарга, переконує, що 29-річний водій автомобіля марки «БМВ» з номерними знаками польської реєстрації створив аварійну ситуацію, внаслідок чого правоохоронець був змушений з’їхати на узбіччя, щоб уникнути зіткнення. Після цього просто вирішив поїхати, оскільки поспішав. Проте у дзеркалі заднього виду побачив, що той же автомобіль сірого кольору наздоганяє його та здійснивши обгін, перекрив йому рух, що змусило працівника поліції зупинитися.
Поліцейський повідомляє, що водій автомобіля почав погрожувати йому фізичною розправою та звільненням з роботи. Попросив заспокоїтись та зробив зауваження водієві з приводу неправильно припаркованого автомобіля, оскільки він перекрив всю праву проїжджу частину. Скаржник кричав, що той не має права робити йому зауваження, оскільки знаходиться не на службі і щоразу наголошував на звільненні його з роботи.
«В ході проведення службової перевірки встановлено, що в діях поліцейського, у вищевказаному випадку, будь-яких порушень не допущено», - зазначається у відповіді начальника поліції.
Коментарів: 2
Женык Показати IP 26 Жовтня 2016 14:48
Якщо д*рак то це надовго і ніяка професія не змінть!!!
манька Показати IP 26 Жовтня 2016 22:59
ключове тут слово ЗНАЙОМИЙ йому 29-ти річний житель...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus