USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Як розлючені водії влаштували «бої без правил» на проїжджій частині

Вчора у центрі Києва в час пік двоє розлючених водіїв вирішили з’ясувати стосунки просто на проїжджій частині. Справа дійшла до бійки, - повідомляє 24 канал.

Як видно на відео, що опублікував користувач Ігор Душин, бійка була справді серйозна – спочатку був кулачний бій, а потім почали гамселитись вже лежачи на землі.

"Нерви у людей зовсім розхитані. Вони навіть не цокнулися, просто заднього дратувала поведінка переднього. На жаль, я почав знімати пізніше завершення вельми яскравого кулачно-боксерського етапу конфлікту просто навпроти мерії боксера Кличка, коли вони вже в клубок сплелися взаємної безглуздої злості, і їх намагалися розборонити водії та перехожі", – пояснив відео користувач.

Коментарів: 2
Вітя Показати IP 4 Жовтня 2016 11:21
Вчора?,це ще три дні назад бачив
Анонім до Вітя Показати IP 7 Жовтня 2016 08:38
Зверніть увагу на дату новини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus