USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинським нацгвардійцям вручили бойовий прапор

28 Квітня 2024 14:43
Командувач Національної гвардії України бригадний генерал Олександр Півненко вручив бойові прапори командирам військових частин Нацгвардії, підрозділи яких виконують бойові завдання по захисту територіальної цілісності України. Бойовий прапор отримав командир військової волинської частини підполковник Володимир Олійник.

Про це повідомили у військовій частині 1141 Національної гвардії України.

У частині зазначили, що бойовий прапор – це почесний символ доблесті та честі, що визначає особливість бойового призначення військового підрозділу.

Читати ще: 100 окрема бригада тероборони Волині отримала бойовий прапор

З 2014 року особовий склад волинських нацгвардійців брав безпосередню участь у виконанні завдань в АТО та ООС на сході України. З початку повномасштабного вторгнення гвардійці виконували завдання на півночі регіону та поповнювали ряди штурмових підрозділів і надалі особовий склад продовжує виконувати завдання на східних напрямках.
«Сьогодні важливий день для ваших підрозділів. Маю честь вручити вам бойові прапори. Вони є символами вашої сили, відваги та безкомпромісної відданості українському народу. Несіть ці прапори з честю та мужністю», – сказав Олександр Півненко.

Загалом цього дня бойові прапори за високий професіоналізм, бойові заслуги, мужність та відвагу особового складу отримали 10 військових частин Національної гвардії України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus