USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Борються за права пільговиків у маршрутках

15 Листопада 2011 16:01
Стартував проект щодо підвищення толерантності водіїв маршруток до пільгових категорій пасажирів. У його рамках у транспорті та інших публічних місцях розміщуватимуть постери та наклейки, аби розказати громадянам про їх права та знищити існуючу упередженість шоферів до пільговиків.

Про це повідомила Асоціація перевізників Луцька, - пише «Громадський простір».

Щодня містом курсують приблизно 240 маршрутних автобусів. У середньому за добу вони перевозять бпонад 100 тисяч пасажирів.

Проте основними проблемами є упереджене ставлення водіїв маршрутного таксі до пільгових категорій пасажирів, проблема переповненості маршрутних таксі через несвоєчасне виявлення несправності такого транспорту, і, відповідно, незаплановані зміни у графіку, а також проблема чистоти салонів.

Як відомо, більшість громадян нашого міста не знають, куди їм звертатися за допомогою. Тому, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», ВОГО «Фонду місцевого розвитку» та Луцької міської ради з жовтня по грудень 2011 року «Асоціація перевізників міста Луцька» здійснює проект «Підвищення рівня толерантності та етичних норм водіїв громадського транспорту міста Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Перехожий Показати IP 15 Листопада 2011 16:28
Скажіть простіше - треба відбити міжнародний грант.
Іван Козолуп Показати IP 16 Листопада 2011 14:01
Слово "Борються" від Боря Клімчук? Бо в українській мові є відповідне слово для відстоювання чогось.
Я з Луцька. Показати IP 16 Листопада 2011 16:27
нарешті додумалися, ще розмістіть адресу і телефони,куди можна звертатись, як водій нагавкає.
водій Показати IP 24 Листопада 2011 18:35
про яку чистоту може йти мова,коли приїздиш на кінцеву а в салоні після чистоплотних пасажирів аж блю-ти хочеться,про чистоту повинні думати перш за все самі пасажири,ато накидають всякої гидоти а потім жаліються чому так грязно в маршрутці,а про пільговиків я скажу таке-відношеня до них таке через те що маршрутчик везе їх за свої гроші яких йому ніхто не поверне...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus