USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Через міліцію постраждала і СБУ

2 Лютого 2012 09:16
Після закриття працівниками міліції відомого файлообмінника ex.ua сайти державних установ почали працювати із перебоями. Зокрема за станом на 23:30 вчора, 1 лютого, офіційний сайт Служби безпеки України не працював. Щоправда, сьогодні зранку він працює з перебоями.

Про це повідомляє Українська правда.

З проблемами також відкриваються сайти Кабінету Міністрів і Верховної Ради.

Повністю не працює офіційний сайт Партії регіонів.

Як відомо, впродовж вечора 1 лютого ці сайти постійно "видавали" помилки.

Сайт Президента працював з перебоями з самого ранку, а потім перестав.

У вівторок ввечері сайт МВС став недоступний після того, як стало відомо, що міліція закрила відомий український файлообмінник ex.ua.

У МВС пояснили, що офіційний сайт міністерства тимчасово недоступний «через велику кількість відвідувачів, а також можливих DОS-атак».

У середу у міліції заявили, що сайт досі не працює і порадили заходити на сторінку МВС у Facebook.

У соціальних мережах можна знайти заклики і конкретні поради, як збільшити тиск на сервери президентського сайту, щоб він не витримав навантаження.

У свою чергу адміністрація Ex.ua на своїй сторінці у Facebook попросила своїх прихильників не нападати на сайти держустанов.

«Друзі, нам дуже приємно, що цей важкий час ви переживаєте разом з нами. Прохання не здійснювати жодних протизаконних дій стосовно держструктур, все треба вирішувати з розумом. Залишайтеся з нами», - сказано в повідомленні.

За станом на ранок сьогодні, 2 лютого, сайти Президента, Кабміну, СБУ і Партії регіонів працюють з деякими перебоаями.
Раніше в середу після серії DOS-атак не працювали сайти Партії регіонів, президента, МВС та СБУ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Михайло Показати IP 2 Лютого 2012 11:09
Пригадалась відразу нещодавня новина що створюється при СБ відділ чи підрозділ по боротьбі з кібер злочинністю :)))) СБ в черговий раз показує, що успішно може боротись з бабульками, що порушують економічну стабільність держави продаючи насіння… Або роблячи сенсаційні заяви накштал «СБ в чергове піймала наркомана з грамом небезпечної речовини» або «СБ викрило контрабандистів, що переміщували через державний кордон ящик цигарок :)» Шкода, що наші «правоохоронні» органи, ще не розуміють що можна провести розслідування а вже у випадку виявлень порушень зупиняти та відшкодовувати заподіяні збитки. А то у нас завжди так почули що на підприємстві є якісь проблеми з законом пригнали «альфу» всіх пов’язали все опечатали, зупинили роботу, провели розслідування, наклали штраф :) 51 грн. :) а підприємство вже банкрут :( А між іншим на тому сайті багато хто зберігав свої власні фото, фільми і.т.п та луди з «корочками» цього певно ніколи не зрозуміють у них в голові ВСІ ЗЛОЧИНЦІ!
Romanas Показати IP 2 Лютого 2012 12:44
Як влада продажна то що тут казати, кому вони легше зробили ? Па панятіям презика, кидати можна!!!!
D Показати IP 2 Лютого 2012 12:51
http://poslezavtra.com.ua/51-nashi-vedut-5-sajtov-vmesto-1-eks-yua/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus