USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

«Януковичу» у Луцьку дарували квіти. ФОТО

22 Лютого 2012 16:59
У Луцьку до другої річниці президентства Віктора Януковича молодь влаштувала громадську акцію. Йому дарували квіти та писали слова.

Захід відбувся 22 лютого на Театральному майдані Луцька.

Як розповів голова луцького осередку громадської організації «Національний Альянс» Богдан Бальбуза, дійство приурочене до других «роковин» перебування Віктора Януковича на посаді Президента України.

«Він наробив багато лиха для України. Тому ми хочемо йому віддячити і запросили такого імпровізованого Януковича», - зауважив він.

На санках, які організатори назвали «президентським джипом», притягли хлопця. Той грав роль Президента.

Він сказав декілька слів присутнім. Мовляв, йому приємно стояти та розмовляти з лучанами біля пам’ятника «Лесі Українкє», яку він назвав відомою співачкою.

«І, як казав великий український політик Тарас Шевченко, «усе, що не вбиває нас, робить нас сильнішими». Вам вдячна вся моя родина. Мій син-стоматолог має банк, а інший став міліонером», - сказав псевдо-Президент.




Згодом молода дівчина подарувала йому «квіти».




Також на майдан, зі слів організаторів, приїхали герої України – «яйця». Вони станцювали, а потім повалили «Януковича» на землю.





Водночас, під час заходу лучани мали можливість залишити на аркушах паперу побажання для президента.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Таня Показати IP 22 Лютого 2012 17:11
Діткам немає чим зайнятись. Працювати йдіть - користі більше буде! а то надягаєте на себе вінки похоронні за чиєюсь вказівкою і думаєте, що це дуже розумно.... деградація
Che до Таня Показати IP 22 Лютого 2012 18:00
Шановна, цим "дітям" жити в цій країні. Ці "діти" будуть творити історію в найближчому майбутньому. Якщо вони розуміють, яких лідерів вони хочуть, то рано, чи пізно, впевнений, що свого досягнуть. Працювати безумовно потрібно. Однак, працювати в Україні це - те саме, що іти не знати куди. Як видно із коментарів, Ви людина старша за цю молодь, однак Ваш світогляд зводиться лише до того, щоб дивитися собі під ноги. Підніміть голову, озирніться і дивіться вперед, інакше будете тою сірою масою, яка в переважній більшості наповнює Україну і тягне своє ярмо. Тільки користь із цього мають зовсім інші люди. Здогадайтесь хто саме.
Маю думку до Che Показати IP 23 Лютого 2012 09:15
Чегевара, про що Ви? Одягнути вінок на шию і отримати за це по 50 гривень - це означає підняти голову? Не смішіть людей. Сіра маса це Ви - так як граєте під дудочку, влаштовуючи цей цирк. І ще для вас скажу: "юні революціоністи" хватить бавитися в Брюса Уілісса. Цей світ ви не спасете. Йдіть краще на роботу і піднімайте економіку.
Лучанка до Маю думку Показати IP 23 Лютого 2012 10:37
Так, видно,яка у Вас думка:) Піднімайте економіку?:) України?:) Працюючи тут?:) Я ще такого рівня "знань" с-ки живу не бачила))),а тим більше публічно не читала))) Мабуть якраз таки і Ви є сіра масса, яка працює з 9-18, або з 10-20год. продаіцем у "бутіку"=) чи офіс-менеджером "за кампутжром" і чекаєте на стаж та пенсію від держави=),Вас ще нічого тут не навчило, нічого-ось тому ЯКРАЗ ТАКИ І ВИ Є МИША, НЕОСВІДОМЛЕНА ЛЮДИНА З ДЕГРАДАЦІЄЮ СВІДОМОСТІ!!! Це не цирк, а висловлення думок, які всі мають поважати!!! Ми живемо в країні де кожен має право висловлювати свою думку, тим більше якщо вона має зміст, актуальність та грунт під своїм замислом,а ось так писати,як Ви пишете-це просто жити і працювати на "Папіка"...,живіть-це Ваш вибір,чекайте своє 1500грн.,заплатіть за газ,воду, світло-900грн. і на інші живіть, відпочивайте, розважайтеся, смачно та головне корисно харчуйтеся, купуйте гарний та комфортний одяг закордоном, машини та квартири з дачами...Успіху Вам з "маю думку" надалі...бапжаю,щоб Ваша думка Вас ніколи не підвела!!!
Кожен має СВОЮ думку до Маю думку Показати IP 23 Лютого 2012 10:58
Юнацький максималізм не дозволяє молоді змиритись з ситуацією речей в країні. Молодь - та сила, що завжди прагне змін. І якщо них не влаштовують сотні мільйонів, розкрадених гарантом і його зграєю, Межигір"я і соціальна несраведливість - можна лише порадіти, що ним НЕ ВСЕ ОДНО, де і як жити. Працювати - добре, ще напрацюються. Хай краще прагнуть до чогось, маючи ціль, а не живуть по принциу крайньої хати. А стосовно грошей - Ваше уявлення про світ не може дозволити ситуацію, де щось робиться заради ідеї. Мені вас жаль.
Лучанка до Кожен має СВОЮ думку Показати IP 23 Лютого 2012 11:30
Мене шкода?! А стосовно грошей - Ваше уявлення про світ не може дозволити ситуацію, де щось робиться заради ідеї. Мені вас жаль. Поясніть!
Кожен має СВОЮ думку до Лучанка Показати IP 23 Лютого 2012 22:15
До "Лучанки" Цей коментар було срямовано не до вас ) Я згідний з Вашою думкою.
Лучанка до Кожен має СВОЮ думку Показати IP 24 Лютого 2012 15:27
Мені приємно)
Оглядач Показати IP 22 Лютого 2012 17:29
Одягати на себе вінок - погана прикмета...
Віктор Показати IP 22 Лютого 2012 17:49
Яка цікава, і головне масова акція :)
SPIKER Показати IP 22 Лютого 2012 17:52
яка країна-такі й теракти...
До "Che" Показати IP 22 Лютого 2012 18:31
Повністю погоджуюсь з Вами. Додати нічого
До Che Показати IP 22 Лютого 2012 18:50
Повністю Вас підтримую. Додати нема чого
СТЕПАН Показати IP 22 Лютого 2012 19:13
ДАУНИ
базар Показати IP 22 Лютого 2012 20:52
Ці вже точно не побудують Україну.
Патологоанатом Показати IP 22 Лютого 2012 21:18
Интересно почему не огласят прайс-лист на подобные акции? И заказчики кто? Вот это было бы честно.
буряк Показати IP 22 Лютого 2012 23:09
Хлопці молодці но в селі на буряках від них толку більше булоб. Наслідуючий рік зоголовок - голова луцького осередку громадської організації «Національний Альянс» Богдан Бальбуза обробив 5 га буряку а виручені кошти передав дітячий будинок!!!
Панночка до буряк Показати IP 23 Лютого 2012 10:26
Але народ Ви обмежений...,переважна більшіть,нажаль, це при тому,що Луцьк-це Захід!!! За Вашою ж логікою:навіщо Вам інтернет на буряках? Навіщо Ви хочете кращого? Навіщо його собі купуєте, витрачаєтесь,якщо обмежені таким кругозором?! А прайс листи?:) Ніколи не думали,що це ПРОСТО ЛЮДСЬКЕ БАЖАННЯ, ЩО ЦЕ НЕ БАЖАННЯ РОБИТИ ТАК ЯК ЇМ СКАЗАЛИ, ЯК ВОНИ ХОЧУТЬ І ЯК ХТОСЬ ПРИДУМАВ!? Це вияв емоції, не довіри,не поваги до нинішньої влади, а Ви тут комменти пишете! Ви пишете їх з комп'ютьера Apple,тел. теж у Вас Apple iPhone, у всіх є планшети iPad? Всі Ви користуєтесь держ. автомобілями Mercedes-Benz S класу, як мінімум 2002р. виписку чи закупівлі як пише на сайті Президента України? ЇХНЬОЮ РІНЕЮ Є: BMW 7 Lexus LS Audi A8 Jaguar XJ Вас це влаштовує? Тепер,що стосується зарплітні Президента України:"...його зарплата у 2008 році, за даними "Моейзарплати", становила 28 тисяч доларів на місяць"! То що говорити про 2012рік? І Ви тут кажете, що це треба терпіти?! Що це нормально? ТАКОГО В СВІТІ НІДЕ НЕМА, А НІ- В РФ Є, ПУТІН МАБУТЬ З МЄДВЄДЄВИМ ОТРИМУЄ МІНІМУМ 70 тис. євро в місяць!!! Туди і рівняйтеся, східняки, хай би Ви й надалі сиділи і жили так як живете, шкода Вас і Вашого мислення,бо воно у Вас відсутнє якщо Ви взагалі захищаєте дану владу... Ми не говоримо взагалі про те де відпочиває, мешкає, як харчується, у що одягається наш Президен... Якщо ще про це написати...,то думаю Вам особливо не буде приємно,що Ви простий мешканець міста чи села України живете так як живете, а хтось за Вашу силу,працю та розум отримує набагато більше, а розум є-тому що у будь-якій праці розумовій чи фізиній він є необхідним!!! Якщо Ви радієте життю коли Вас використовують і ні за що мають, то WELCOME TO UKRAINE!!! А якщо взагалі уточнити,то: Welcome you especially to Eastern Ukraine!!! There you will feel yourse as if You are in paradise!
Той кому не байдуже Показати IP 23 Лютого 2012 08:10
Помоєму це найбезглуздіша акція, яку я бачив і чув.
ross Показати IP 23 Лютого 2012 09:23
bravo.tak trimati
Добре Показати IP 23 Лютого 2012 09:55
В теперішній ситуації цілком нормальна акція. А ви собі живіть і садіть буряки...
химера Показати IP 23 Лютого 2012 10:11
Таню!Читаючи такі коментарі як твій,хочеться сказати одне.Ти повна дурепа,а коли хочеться попрацювати,то залиш свій № мобілки і ми влаштуємо тебе.Надіюсь,ти ще робоча.Тільки зубну щітку візьми.
Сніг до химера Показати IP 23 Лютого 2012 10:29
...А читаючи цей коммент,що щось інше думаєте хочеться сказати? Ще гірше ніж те,що Ви тут написали!!!
Здрасте Показати IP 23 Лютого 2012 11:36
Єдині, котрі не забули і змогли по-молодому оцінити діяльність яника протягом 2-х років. Молодці, а байдужий люд чи противники акцій протесту або с...лизи, або безхребетні.
SET Показати IP 23 Лютого 2012 11:51
І що вони цією акцією "протесту" добилися? Просто влашували нікому не потрібний цирк. Нехай ця молодь покаже що вона РЕАЛЬНО робить для того аби життя в країні змінилося. Ну влаштували вони таку акцію і що? Кожна акція має свою мету. Яка мета в даному випадку ставилася? Як на мене мета єдина - ПОКАЗУХА!!! Якщо я не правий - переконайте в протилежному! Але не пустим патяканням, а КОНКРЕТНИМИ фактами!!! Як варіант проти їх "бєздєлія" - хай стануть хоть на день як піонери в СРСР, ходять до стареньких бабусь і допомагають перекопати огород, обрізати гілля дерев і все таке...
Лучанка до SET Показати IP 23 Лютого 2012 12:15
А ти для поч. сам вийди і зроби щось! По кажи всім приклад, як Лєнін чи Сталін в СРСР його показував:) Тоді всі підуть за вождем))),а особливо старенькі...
Був на акції до SET Показати IP 23 Лютого 2012 22:55
Даю відовідь на Ваші питання. Ви знаєте багато методів боротьби проти Януковича (а він цього, безперечно, заслуговує)? Силою - в тюрму, через суди - в ту ж тюрму, тому що судитись проти грошовитих в нашій державі нема сенсу. Мета таких акцій - зробити з Януковича людину, яку не бояться, підкреслити його недолугість і висловити свою думку, свій протест проти такого стану речей. Читайте частіше новини, певно, інформації багато пропустили. А стосовно фактів - на акції роздавались листівки з підбіркою фактів про діяльність Гаранта. Білоруський варіант у нас не пройде до тих пір, поки Яник не може з"явитись на людях. На відкритті стадіону освистали, там фанати "дякують", там футболки з ананасами випускають... Якби народ був задоволений його діяльністю - цього не було б. Це природна реакція - коли людині ввести яд, організм всіма можливими силами старається вивести його. А наш народ зараз нагадує єдиний організм - він нарешті об"єднався, хоч і проти Яника. А якщо вас ВЛАШТОВУЄ діяльність овоча і його посіпак, навіть після інциденту з історією України, доводити ще щось просто втрачає сенс.
Александр Показати IP 23 Лютого 2012 12:57
Это обычный стеб. Никакой позиции тут нет. Сенодня против Януковича, завтра против Азарова, послезавтра против коммунистов, вот только не против Ющенко в день его рождения, правда?:)) Причем наверняка бесплатно, мы ж герои, мы ж сила, против власти выступаем! А буряки нам лень, мы в Европу путь "грудью проложим себе":))
Лучанка до Александр Показати IP 23 Лютого 2012 16:43
Мабуть,Сашко, забагато разів бував ти в Європі...=)
Оля Показати IP 24 Лютого 2012 23:33
Вдладі те і треба, щоб люди обробляли буряки і мовчали, і їли їх, бо іншого не дано. Купляють і використовують таких як ви, а ваші якісь близькі, родичі все ж страждають від такої влади. Ми висловлюємо СВОЮ думку безкоштовно. Цією акіцією ми показали, що не боїмось висловити свою думку і думку людей. До речі, більшість людей бажали президентові смерті. Задумайтесь. Закликаємо до протесту, який починається з кожного.
Вільна Показати IP 5 Березня 2012 13:14
Ця молодь робить не мало. Перш ніж писати негативні відгуки, про що небудь, запитате себе "Що я зробив, щоб жити стало краще?" Ця акція - це вияв невдоволення. Це протест проти президента, якого доля народу цікавить в останню чергу! Звісно ж якщо вам подобається так жити - живіть. Особисто мене це не влаштовує, і я прекрасно розумію цих молодих людей! Щодо того, що ця акція куплена - абсолютна і цілковита брехня!!! Я розумію, для чого це було сказано, адже це найлекший спосіб зам'яти ситуацію: "щось типу, президентом всі задоволені, а акція- це підлі промисли конкурентів". Щодо Національного Альянсу, ця організація виховує свідому молодь, яка змогла б побудувати нормальне, щасливе майбутнє України. Також вони не дають нам забути величну історію, та наших хоробрих предків, які свого часу також боролися за щасливе майбутнє та вільну Україну. На сьогоднішній день, вони роблять те, що боїться зробити більшість - вони говорять і закликають нас не мовчати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus