USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Імунітет волинських лисиць обійшовся держказні в 2,7 мільйона

2 Листопада 2012 15:41
Волинські ветеринари фактично завершили розкидати над 10 районами краю 277,5 тисячі доз препарату, який унеможливить зараження сказом м'ясоїдних тварин. Для придбання вакцини витратили 2,7 мільйона гривень.

Про це «ВН» розповів начальник відділу протиепізоотичної роботи управління ветеринарної медицини у Волинській області Юрій Мосійчук.

З його слів, відомство закупило 277,5 тисячі доз вакцини «Броварабіс V-RG» для пероральної імунізації м'ясоїдних тварин.

Препарат розкидають з двох літаків над 10 районами Волині, які розташовані найближче до Польщі. Цей процес, як стверджує посадовець, майже завершено. «Вони розкидають брекети величиною, як сірникова коробка. Основа – кісткове борошно, а всередині - вакцина. Тварина її їсть, і вакцина потрапляє на мигдалини, а звідти в організм», - розказав чиновник.

Окрім цього, він розказав, що препарат призначений для м'ясоїдних тварин: лисиць, вовків тощо.

До слова, придбання вакцини державній казні обійшлося в 2,7 мільйона гривень. Відповідно до повідомлення, яке опубліковане у «Віснику державних закупівель», ці гроші перерахували ТОВ «Укрветпромпостач» з Броварів, що на Київщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Іван Показати IP 2 Листопада 2012 15:59
Брехуни!!! На листівках. які попереджували про вакцинацію було написано, що вакцина закуплена за кошти Євросоюзу. Значить, кошти з держбюджету в сумі 2,7 млн потрапили комусь в кишеню, або за них зробили вибори на користь владних кандидатів.
лис Микита Показати IP 2 Листопада 2012 16:01
Ха-ха-ха. Знайшли дурних. Самі хавайте ту парашу, що НІБИТО(?) порозкидали ветеринари, - нам мишей і курей вистачить.
Чеширский Кот Показати IP 2 Листопада 2012 16:17
Через некоторое время на страницах ВН мы прочитаем, что прокуратурой волынской области возбуждено дело по факту хищения бюджетных средств на проведения кампании по вакцинации лисиц и волков.
**** Показати IP 2 Листопада 2012 16:49
я навіть знаю ту лисицю, якщо не помиляюсь то її фамілія Кулісник енд його фемелі )))
сведущий Чеширскому коту Показати IP 2 Листопада 2012 19:41
Щодо "хищения бюджетных средств" сто пудов так вно і буде, враховуючи те про що пише Іван. А Куліснік тут не при чому "бєшані лисиці це не його профіль".
лис Показати IP 3 Листопада 2012 09:49
Де взяли ту інформацію? Журналісти ВТ, ICTV, 1+1 знімали сюжети на цю тему і там про державні гроші ні слова!!! Навіть заправка літаків коштом Євросоюзу! Перевірте і не вводіть людей в оману!!!
Анатолій Котлюк Показати IP 4 Листопада 2012 14:10
У «Віснику державних закупівель» вказано, що ці гроші з державного бюджету

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus