USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Команда організаторів Євробачення в Україні залишила проект

13 Лютого 2017 17:41
Команда, яка працювала над організацією проведення Євробачення-2017 в Україні, заявила про припинення роботи над підготовкою та проведенням конкурсу.

У команді вважають, що запропонована їм нова структура управління Конкурсом, відсутність прозорості та юридичних зобов'язань, зрив термінів проведення тендерів - заважають підготовці.

Про це повідомив один з організаторів Денис Блощинський на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши скрін офіційного звернення команди.

"Нам вдалося зібрати неймовірну команду. Ми прописали сотні документів, відібрали локації, попрацювали на славу. З грудня місяця були готові запускати тендери за всіма ключовими напрямками... Я неодноразово говорив про те, що я піду з проекту, як тільки мої принципи і цінності будуть порушені. Настав той час, на жаль, коли я не можу йти на перекір своїм принципам і цінностям", – написав Денис Блощинський.

Він додав: "Я по справжньому бажаю успіху Євробачення в Україні, але не бачу можливості бути в проекті. Додаю скан листа нашої команди, який підписали виконавчі продюсери і представники моїх 9 департаментів. У ньому ви знайдете більш нашу спільну позицію. Вірю, що це нас всіх навчить багатьом важливим речам. Вірю в наших людей. Вірю в Україну. Дякую всім-всім за підтримку".


У скріні звернення до Національної громадської телерадіокомпанії України зазначено, що команда організаторів Євробачення залишає проект і припиняє роботу над підготовкою до проведення конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
???? Показати IP 13 Лютого 2017 18:17
А кому він потрібен той конкурс коли в країні війна, грошей на пенсії та зарплати не вистачає, вже електропостачання будуть робити "веєрного" типу і т.д. і т.п.
Анонім до ???? Показати IP 13 Лютого 2017 23:03
Дійсно,війна,а тут танцюлькі,непотрібні конкурси...ще й коштів потребує,хай би перенесли,коли Мир буде,як мінімум...Хоча на війні якраз таки заробляються гроші,а бідні хлопці гинуть(
українець Показати IP 13 Лютого 2017 18:19
коментар було видалено
Лом Показати IP 13 Лютого 2017 18:33
Все в нашій вдажі вирішує відкат. Давайте зас*рем евробачення хай вже в европі живіт порвуть від сміху над нами.... Позор.
Сераховичі Показати IP 13 Лютого 2017 18:39
В Украіні все робиться і вирішується на жаль не як в кашерній єврейській сім"і! що .керівники держави не кашерні?
свідомий Показати IP 13 Лютого 2017 19:34
Надіюсь Євробачення стане наглядним прикладом європецям які бандюги дорвалися до влади в Україні за їхнього сприяння, а також стане уроком продажним європейським політиканам за підтасовку результатів конкурсу. Бо якщо судити по справедливості перемога була просто підтасована і готувати конкурс мала би зовсім інша країна.
Ленін Показати IP 13 Лютого 2017 19:50
Ганьба, Ганба і ще раз Ганьба
Степан Показати IP 13 Лютого 2017 21:36
Кожен нарід вартий того правителя якого має, а правитель імєєт нарід

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus