USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

«Ліси України» включили до переліку особливо важливих для економіки держкомпаній

1 Травня 2024 15:02
Державне підприємство «Ліси України» додали до переліку особливо важливих для економіки суб’єктів господарювання державного сектору економіки, що має сприяти покращенню корпоративного управління.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Міністерства економіки, таке рішення уряд ухвалив 30 квітня.

Зазначається, що цим рішенням внесли зміни до постанови № 777 «Про проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки» від 3 вересня 2008 року та до постанови № 643 «Деякі питання управління об’єктами державної власності на період воєнного стану» від 31 травня 2022 року.

«Це перший крок до покращення корпоративного управління, яке дозволить залучити підприємству інвестиції. Формування наглядової ради на прозорому та відкритому конкурсі за участі комітету з призначення керівників, до якого входять представники як державних органів, так і міжнародних організацій, – це черговий етап для впровадження кращих норм корпоративного управління в держсекторі», – прокоментував заступник міністра економіки Олексій Соболев.

Читати ще: Рекреаційний пункт на Волині показали в новому проєкті від лісівників. Відео

Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» є одним із найбільших лісокористувачів Європи та найбільшим лісокористувачем України.

В управлінні підприємства перебуває 6,6 млн га земель державного лісового фонду.

Як повідомлялось, ДП «Ліси України» спеціалізується на веденні лісового господарства, охороні, захисті, раціональному використанні та відтворенні лісів, а також на раціональному використанні державного мисливського фонду на території мисливських угідь, наданих у користування підприємству.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus