USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Навіщо мами «френдять» своїх дітей в соцмережах

7 Грудня 2011 12:01
90% опитаних матерів додають у друзі своїх дітей на Facebook, Вконтакте та інших соцмережах. З них 46% обмежують доступ своїм нащадкам у свої профілі. Крім того, мами також заводять вигадані акаунти.

Дослідження активності матерів в соцмережах провели журнали Parenting і Babytalk, - пише Gazeta.ua.

Найімовірніше, деякі з матерів мають вигадані профілі для того, щоб завести дружбу зі своїми дітьми і стежити за їх поведінкою. Цим займаються близько 73% з 1146 опитаних.
«Не бачу своїх синів дома, то хоч знайду їх у віртуальній мережі», - посміхається 48-річна волинянка, у якої в «друзях» 2 її повнолітні сини, та ще з пару десятків спільних «френдів».
За її словами, соцмережі допомагають з’ясовувати, чим цікавляться діти.
Судячи з численних коментарів, сини в захваті від маминої активності у мережі.
Однак свій акаунт жінка не приховує. Зареєстрована вона під власним іменем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Соня Показати IP 7 Грудня 2011 12:42
Сучасні технології - дуже добре. Але часто ми забуваємо про живе спілкування, замінюючи його "розмовою он-лайн". Бачила біг-борд з написом (текст переданий не дослівно):"Відважся зустрітися з друзями". Спонукає до роздумів.
Ласковая Показати IP 7 Грудня 2011 16:01
Точно. Раніше, коли не було мобільних телефонів, а стаціонарний телефон не був радіотелефоном, приходилось з друзями зустрічатись частіше, щоб попліткувати. бо вдома могли батьки підслухати. Зараз все змінилось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus