USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Маск заперечує продаж Росії терміналів Starlink

12 Лютого 2024 09:15
Компанія Starlink мільярдера Ілона Маска не продала жодного термінала Starlink Росії.

Про це у соцмережі Х написав сам Маск.

«Кілька неправдивих новинних повідомлень стверджують, що SpaceX продає термінали Starlink Росії. Це абсолютна неправда. Наскільки мені відомо, жодного Starlink не було продано прямо чи опосередковано Росії», – заявив Маск.

Раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтвердило збільшення використання систем супутникового зв’язку Starlink російськими загарбниками на фронті. За даними розвідки, радіоперехоплення розмови загарбників свідчить, що для налагодження доступу до інтернету термінали Starlink встановили, наприклад, у підрозділах 83-ї десантно-штурмової бригади ЗС РФ, які діють у Донецькій області поблизу Кліщіївки та Андріївки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 12 Лютого 2024 10:20
Якщо Маска не продавав, це зовсім не означає, що пі*ари їх не купили. Як діти малі....
Ірина Показати IP 12 Лютого 2024 13:35
Можна подумати,що наркоша маск не бачить, де працюють його термінали і хто за них платить.
007 Показати IP 13 Лютого 2024 14:08
Ніколи не потрібно забувати за зрадників , які продавали кацапам зброю , вони нікуди не ділись , то старлінки це пил . Це все бізнес на крові . Нажаль ціною наших рідних .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus