USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Мати не дочекалася сина: на Волині поховали Героя Василя Гаврука

28 Березня 2024 19:15
28 березня Рожищенська громада прощалася з військовослужбовцем 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, жителем села Линівка Василем Євгеновичем Гавруком.

Про це повідомляє Наш Край Медіа.

У центрі Рожища біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулася громадська панахида. Молебень за загиблим Героєм відслужили священники ПЦУ.

Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук у прощальній промові розповів, що сорокарічний чоловік з перших днів повномасштабного наступу Росії став на захист рідної України. Старший солдат Василь Гаврук загинув 3 квітня 2022 року.
Офіційне сповіщення про загибель Василя Гаврука його сім'я отримала майже через два роки – після генетичної експертизи повернених в Україну тіл. Не дочекалася сина додому матуся, пішла у засвіти.
Опісля траурний кортеж вирушив у село Переспа, де в храмі відспівали Героя. Жалобний кортеж тут зустрічали коридором шани навколішки, з державними прапорами та квітами.
Остання дорога до рідної домівки, у невеличке село Линівка. Вшанувати воїна світла, який захищав кожного з нас, та підтримати родину в цей нелегкий час приїхали його колишні односельчани, зібралася родина, прибули представники Голобської громади, де Василь довгий час проживав, народилися й живуть його діти.
У Героя залишилися дружина і троє дітей. Син Богдан, як і батько, захищає Україну. Саме йому представники Другого відділу Луцького РТЦК та СП передали синьо-жовтий прапор, яким була вкрита домовина.

Прогриміли трикратні залпи. Під звуки Державного Гімну домовину з тілом Героя опустили в землю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus