USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Майже через два роки на Горохівщині перепоховали полеглого 21-річного Героя Василя Сокола

29 Березня 2024 10:54
У селі Новосілки відбулося перепоховання загиблого Героя Василя Сокола. Його життєва дорога переплелася зі служінням Україні в найтяжчі часи.

Про це повідомили в Горохівській міській раді.

Василь став одним із тих численних українських Героїв, які поклали життя заради свободи та незалежності держави. 23 травня 2022 року стало чорним днем для родини Соколів. Під час виконання бойового завдання Василь зник безвісти, а його доля залишалася невідомою упродовж довгих двох років. За результатами ДНК-експертизи виявилося, що тіло Василя захоронено на кладовищі міста Дніпра.

Сонце світило, коли зустрічали прах Василя в рідних Новосілках, небо плакало, коли рідні прощалися востаннє з військовим на кладовищі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Захисника. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus