USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

На проблемних переходах у Луцьку просять встановити світлофори

28 Квітня 2016 11:43
Оскільки перед кільцем по проспекту Президента Грушевського та Василя Мойсея завжди інтенсивний рух транспорту та пішоходів, переходи просять обладнати світлофорами.

Про йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Із запитом до міського голови звернулася член депутатської фракції «УКРОП» Орися Залевська. З її слів, до неї звернулися мешканці будинку №1 по проспекту Президента Грушевського щодо проблеми, пов’язаної з пішохідними переходами перед кільцем по проспекту Президента Грушевського та Василя Мойсея. На них завжди дуже інтенсивний рух транспорту та пішоходів. Школярі йдуть на навчання в ЗОШ №9, студенти - в Східноєвропейський національний університет, лучани - на роботу. Тому одночасно змушені переходити через дорогу велика кількість людей.

До того ж зупинка громадського транспорту по проспекту Василя Мойсея розташована неподалік пішохідного переходу. Тому дорослі та діти практично бігають між автомобілями, наражаючи себе на небезпеку, а мешканці будинків по проспекту Грушевського, взагалі перебігають через дорогу, не зважаючи на рух транспорту, звідси виникає велика кількість аварійних ситуацій.

Отже, вказані переходи просять зробити врегульованими світлофорами або вжити інші заходи для вирішення цієї проблеми.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк запевнив, що у комплексі реконструкції кінокомплексу «Промінь» передбачено облаштування площі світлофорами. Планували також облаштувати підземний перехід, але здійснити неможливо, адже під землею у цьому місці проходить велика кількість комунікацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
007 Показати IP 28 Квітня 2016 13:00
Давно пора це зробити!
ЗЛИЙ Показати IP 28 Квітня 2016 14:14
Також цікавить питання чому нема НОРМАЛЬНОЇ розмітки??? Пішохідних зебр майже не видно. Хто повинен цим займатися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus