USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На тлі значних витрат у судах Трамп почав продавати Біблії

27 Березня 2024 22:50
Колишній президент США Дональд Трамп, у розпал передвиборчої кампанії та зі зростанням витрат на його численні судові справи, почав продавати американцям Біблії.

Про це пише Європейська правда з посиланням на агентство АР.

Трамп у вівторок, 26 березня, опублікував відео на своїй платформі Truth Social, закликаючи прихильників купити Біблію «Боже, благослови США», натхненну патріотичною баладою кантрі-співака Лі Грінвуда. Трамп виходить на сцену під цю пісню на кожному зі своїх мітингів і з’являвся з Грінвудом на заходах.

«Зі Страсним тижнем! Зробімо так, щоб Америка знову молилася (в оригіналі англійською Let’s Make America Pray Again). Оскільки ми наближаємося до Страсної п’ятниці та Великодня, я закликаю вас придбати копію Біблії «Боже, благослови США», – написав Трамп, скерувавши покупців на вебсайт, де книга продається за $59,99.
Його неординарна кампанія з продажу Біблій стартувала у той час, коли Трамп зіткнувся з серйозною фінансовою кризою через зростання судових витрат. Трам протистоїть чотирьом кримінальним обвинуваченням разом та кільком цивільним.

У понеділок Трампу отримав відстрочку, коли апеляційний суд Нью-Йорка погодився відкласти стягнення понад 454 млн доларів, які Трамп заборгував за вироком у справі про цивільне шахрайство, якщо він виплатить 175 млн доларів протягом 10 днів.

Трамп уже вніс 92 млн доларів у зв’язку зі справами про наклеп, порушеними Елізабет Джин Керролл, яка звинуватила експрезидента в сексуальному насильстві.

Читати ще: Трамп погрожує наслідками в разі поразки у листопаді

Біблія – лише остання комерційна ініціатива, яку Трамп розпочав під час кампанії. Минулого місяця у Філадельфії він дебютував з новою лінійкою кросівок під брендом Trump, включаючи золоті «Never Surrender High-Tops» за $399.

Він також випустив книги з фотографіями свого перебування на посаді та листами, які йому писали.

На сайті godblesstheusabible.com зазначено, що продукт «не є політичним і не має нічого спільного з жодною політичною кампанією».

«GodBlessTheUSABible.com не належить, не управляється та не контролюється Дональдом Трампом, The Trump Organisation, CIC Ventures LLC або будь-яким із їхніх відповідних принципалів чи філій», – сказано в описі.

Речник Трампа не відповів агентству на запитання про те, скільки йому заплатили за ліцензійну угоду або скільки ймовірний кандидат у президенти заробляє від кожного продажу книги.

Трамп залишається дуже популярним серед білих євангельських християн, які є одними з його найпалкіших прихильників – навіть незважаючи на те, що Трамп – тричі одружена колишня зірка реаліті-шоу – має довгу історію поведінки, яка часто суперечила вченням Христа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Березня 2024 00:49
Барига кінчений, ця книга не для продажу, вона має розповсюджуватися безкоштовно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus