USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

На Тернопільщині перекинувся автобус із волинськими дітьми

18 Жовтня 2012 12:09
У селі Кривче Борщівського району у аварію потрапив автобус із дитячою групою.

Про це повідомляють «Відомості.UA».

Інцидент трапився ще у суботу, 13 жовтня, на переїзді з центральної дороги до печери «Кришталева», але про нього чомусь ні волинські правоохоронці, ні медики не повідомили, ‒ пише видання.

За інформацією ресурсу, автобус перекинувся, коли водій спробував його розвернути. Чи постраждав хтось ‒ не відомо.

«Автобус не перевернувся, а під час виконання розвороту «ліг» на бік, ‒ говорить начальник сектору профілактичної роботи управління ДАІ в Тернопільській області Микола Лецкалюк. – Коли ми прибули на місце, то скарг ніяких не було. Відтак, випадок оформили як ДТП із матеріальними збитками».

Втім, коли діти потрапили назад додому на Волинь, звідкіля й приїхали вони на екскурсію, то батьки почали звертатись до медиків.

«Чи є постраждалі і скільки їх, ми поки що не знаємо, ‒ говорить Лецкалюк. – Адже під час оформлення аварії йшлось тільки про матеріальні збитки. А до медиків вони почали звертатись уже після повернення додому. Цим випадком займаються волинські колеги. Відтак, чи є травмовані, повідомлять вони згодом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Михайло Показати IP 18 Жовтня 2012 12:21
22 дитини травмовано
11 Показати IP 18 Жовтня 2012 12:58
який жах- ДТП із матеріальними збитками а за дітей ні пари з уст. невже навіть не оглядали дітей лікарі . це просто нечуваний випадок .судячи з фото там без травм не обійшлося .
VCS до 11 Показати IP 18 Жовтня 2012 14:12
Какой вы наивный, если верите всем фото на этом сайте, которые сопровождают публикации! :)))
ірина Показати IP 18 Жовтня 2012 13:11
та прочитайте ж на на сайтах тернопільських новин коментарі дітей,що вижили !
Павло Показати IP 18 Жовтня 2012 14:11
Інформація по постраждалим : із 30 дітей до медиків звернулося 27 людей. Вчитель, який організовував екскурсію зараз вимагає від батьків не звертатися до суду, і при лікуванні навіть не згадувати що дитина була у цьому автобусі. Також всім повернули суму грошей, якіі були витрачені на екскурсію(400 грн з людини). Батьки на роздоріжжі, не знають як правильно поступити: адже ДТП сталося на Тернопільщині, відповідно дітей будуть викликати у Тернопіль на допит. Розлідування буде тягнутися довго і нудно. І які ще психологічні травми будуть у дітей після цього - невідомо. Інформація точна, особисту знаю маму однієї школярки.
Роман до Павло Показати IP 19 Жовтня 2012 22:43
" із 30 дітей"? Інформація може і точна, тільки згідно з технічними характеристиками максимальна місткість автобуса Еталон - 29 людей. Чи діти стоячи там їхали?
Неп до Роман Показати IP 20 Жовтня 2012 12:02
Автобус був Ютонг:))) дорогі пліткарі:)
дідо Показати IP 18 Жовтня 2012 16:35
начальник сектору профілактичної роботи управління ДАІ в Тернопільській області Микола Лецкалюк. – Коли ми прибули на місце, то скарг ніяких не було... а Цьому вуйку і в голову самому не прийшло що діти перебували у стані шоку і що наслідки могли бути дуже серйозні. Свою дитину він би до лікарні повіз . от міліція- нічого не сакжеш.це людина просто не має совісті і певно голова у нього в цей момент була зайнята іншими підрахунками.
{} Показати IP 18 Жовтня 2012 20:24
Перевізник багатий Буратіно бо повернув всі гроші витрачені на екскурсію )) халява якась виходить.. я ще не чув щоб після того як завалився автобус на бік хтось повертав гроші.. можливо то відбулось не в Україні)) думаю аби не повертали гроші то ніхто б не звертався до медиків, а так розведуть на балабаси )))) Надіюсь всі живі та здорові! Незабутня поїздка!
Туристка Показати IP 18 Жовтня 2012 23:17
Цікаво, що за перевізник обслуговував екскурсію? Організатор—фірма Волиньтурист в особі Ірини Миколаївни. Майте на увазі при майбутніх плануваннях екскурсій, дорогі туристи
Турист до Туристка Показати IP 22 Жовтня 2012 11:20
Організатор поїздки "Бюро подорожей", але ніяк не "Волиньтурист".
Вінстон Показати IP 19 Жовтня 2012 08:05
Добре що дітей не заставили автобус ставити на колеса.............
Мандрівник Показати IP 19 Жовтня 2012 21:03
Там точно всі живі? Бо стільки шуму. Вся країна про це гуде. Може там щось приховують. Щось перевозили небезпечне чи автобус в розшуці. Якась крута школа їхала да? Школа №4 чи Школа №1. Шикарний автобус мабуть в кредиті.
Роман Показати IP 19 Жовтня 2012 22:45
Щось занадто швидко діло зам'яли, все-таки автобус з дітьми... Та й ситуація дивна - з якою ж швидкістю водій мав розвертатись, щоб покласти автобус?.. Навряд чи водій перший раз за кермом автобуса...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus