USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Обіцяю зробити все, щоб більше такої гри наші вболівальники не бачили», – Чайковський про поразку від «Рівного»

28 Березня 2024 12:34
Баскетбольний клуб "Старий Луцьк-Університет" поступився у першому матчі чвертьфінальної серії плей-оф Суперліги БК «Рівне». Нині серія переходить до Луцька. На післяматчевій пресконференції головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський пообіцяв, що вболівальники більше не побачать такої невдалої гри у виконанні його підопічних.

Баскетболіст «Старого Луцька» Маркіз Джексон, який отримав п’ять фолів вже на початку третьої чверті, сказав, що не впорався зі своїми емоціями.

«Я піддався негативним емоціям і трішки підвів команду, не був тим лідером, яким мав бути. Наша команда билася, особливо до великої перерви. Після першої половини у нас почало не виходити, але загалом я гордий за свою команду. Ми билися до останнього. Нам потрібно стати не просто командою, а сім’ю. Тобто те, що ми побачили у суперника. Це допоможе нам повернутися у серію», – переконаний американець.
Дмитро Чайковський своєю чергою подякував ЗСУ за можливість проводити ігри плей-оф та вболівальникам, які приїхали до Рівного підтримати «Старий Луцьк».

«Десь емоції взяли гору. Я вважаю, що ігри плей-оф для того й існують, щоб гравці проявляли ці емоції, це подобається вболівальникам. В плей-оф все вирішується на емоційному рівні, і десь ми з цими емоціями, можливо, не впоралися. По гарячих слідах я не хочу робити висновків щодо цифр та гравців. Це перша серія, я обіцяю, що друга серія буде цікавішою, як мінімум, для наших вболівальників. Обіцяю, що такої гри більше не повториться. Це точно. Я зроблю для цього все, щоб більше такої гри наші вболівальники від нас не бачили», – зазначив Дмитро Чайковський.
Захисник БК «Рівне» Олексій Соловйов відзначив, що рівняни здобули перемогу завдяки обмеженій ротації лучан та підтримці вболівальників.

«Луцьк грає доволі обмеженою ротацією. За першу половину вони втомилися, і вже на другу ми були свіжіші. Ще один фактор – ми грали вдома, а підтримка наших вболівальників неймовірна. Я думаю, це зіграло свою роль та допомогло зробити ривок. Вважаю, ми можемо вирішити усі завдання в наступній грі, але буде важко, бо ми граємо на виїзді. Вони поміняли склад, до них приєдналися досвідчені гравці Кольченко та Липовцев. Тому це сильний суперник», – наголосив баскетболіст.
Головний тренер БК «Рівне» Михайло Переверзій зауважив, що в серії ще нічого не вирішено, адже це була лише перша гра.

«Наші вболівальники гнали нас вперед, не давали розслабитися. Також приїхало багато луцьких фанатів. Ми давно не бачили стільки вболівальників. Була цікава гра. Зрозуміло, що вигравати приємно. Але це плей-оф, ми розуміємо, що це лише початок і ця перемога поки нічого не означає. Було багато прикладів, коли команди після першої перемоги потім мали дві поразки і вибували. Великий розрив у рахунку в жодному разі не говорить про те, що Луцьк – це слабша команда. Всі ми дивилися останні ігри в Кубку та чемпіонаті, де Луцьк показував дуже якісний командний баскетбол.
Тому, я думаю, що гра в Луцьку буде важкою і для нас, і для них. Будемо старатися показати хорошу гру», – резюмував тренер рівнян.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus