USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Осіпов готовий написати заяву в прокуратуру на Романюка

17 Квітня 2013 19:19
Луцькі депутати знову відстоюватимуть право на мирні зібрання, а Андрій Осіпов хоче скаржитися на Миколу Романюка в прокуратуру.

Про це він повідомив під час постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Депутати Луцької міської ради знову намагатимуться скасувати рішення виконавчого комітету «Про організацію та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій у Луцьку».

Так, за ініціативою депутата Луцької міської ради Андрія Козюри, проект про скасування рішення комітету виконавчої ради про заборону проведення мітингів, зборів та мирних демонстрацій в Луцьку знову винесли на розгляд.

Нагадаємо, що рішення про цей проект не підтримали на жодній із сесій міської ради.

«Те, що це рішення не було скасоване – ганьба!» - заявив депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.

Разом з тим, чиновник зауважив, що луцький міський голова зобов’язаний слідкувати за дотриманням норм конституції на території власного міста. Тому, за словами політика, необхідно внести пропозицію до прокуратури з вимогою покарати Миколу Романюка за неналежне виконання власних обов’язків.

«Микола Романюк порушує Закон України «Про місцеве самоврядування». Такого не було навіть в радянські часи. Його святий обов’язок - скасувати це ще на виконкомі. Одягання маски перед громадою повинно бути покаране», - переконаний Андрій Осіпов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Міля Показати IP 17 Квітня 2013 19:31
Вже пора нашим дупотатам мусором в городі зайнятися, а не політикой. Відкрийте очі, весна на вулиці. Заболталися дружки.
всє до Міля Показати IP 17 Квітня 2013 19:49
на мусор-азарича щєрбіцкій научив.і вас научить.
Марія Доманська Показати IP 17 Квітня 2013 21:50
Звернення до прокурора уже є. Збираємо підписи організацій
Андердог Показати IP 18 Квітня 2013 11:07
РОманюк з Козюрою мають Буратіно в спільній власності, Осіпов чоломкається з Козюрою і Романюком. А ЦЕ ВСЕ ПОЛІТИЧНІ ІГРИ. І P.S. Знаю всіх трьох особисто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus