USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

«Палимо ворожі танки та БМП з екіпажами», – волинський прикордонник про оборону на Новопавлівському напрямку

22 Квітня 2024 13:25
Прикордонник на псевдо Ярл очолює один з бойових підрозділів комендатури швидкого реагування Волинського загону.

На рахунку цього прикордонного підрозділу десятки відбитих штурмів військ загарбників, під час яких противник зазнає втрат у живій силі та бронетехніці, повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Офіцерську кар'єру чоловік розпочав у 2016 році на українсько-польському кордоні, куди потрапив після закінчення Національної академії Держприкордонслужби. Після широкомасштабного збройного вторгнення РФ Ярл був призначений до прикордонної комендатури швидкого реагування.

І вже під час першої ротації підрозділ офіцера виконував завдання на Вугледарському напрямку – прикордонники тримали позиції неподалік від міста, яке зруйнували окупанти.

Читати ще: Вийшли без втрат: прикордонник Волинського загону розповів про останню операцію в Авдіївці

Отримавши бойовий досвід, прикордонник разом зі своїм колективом проходив навчання за кордоном, де серед іншого вивчали тактику бою в урбанізованій місцевості.

«Під час навчання в Британії також проходили курс із ведення бою в міських умовах, що вже знадобилося під час другого виїзду, оскільки підрозділ наразі тримає оборону в населеному пункті», – поділився враженнями від навчань офіцер.

Читати ще: «Тяжко, страшно, але тримаємо фронт, щоб вдома такого не було», – прикордонник з Волинського загону

Попри постійні штурми, прикордонники стійко утримують визначений рубіж оборони та з наявного озброєння знищують особовий склад і техніку російських окупаційних військ.

«Найбільші втрати піхота противника несе під час ближнього бою. Також добре відпрацьовуємо з автоматичних гранатометів МК-19, кулеметів. Мій підрозділ неодноразово залучали до відбиття й атак ворога на бронетехніці. У тому числі ми палили танки, бойові машини піхоти разом з екіпажами», – розказав Ярл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus