USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Партія Регіонів» хоче дати грошей на пам’ятник Бандері

15 Лютого 2013 17:58
Голова Волинської обласної організації «Партії Регіонів» Олександр Башкаленко запропонував на пам’ятник Степану Бандері 10 тисяч гривень.

Про це розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук після оголошення перерви у роботі 17-ої сесії Волинської облради VI скликання 15 лютого.

Нагадаємо, питання щодо зведення пам’ятника Степану Бандері стало одним із тих, через які депутати не змогли погодити порядок денний чергової сесії облради і оголосили перерву у її роботі.

За словами губернатора, Олександр Башкаленко повідомив йому, що може дати на зведення пам’ятника Степану Бандері 10 тисяч гривень «своїх власних грошей». «Я теж так можу. Нехай Слабенко так зробить, Гузь та інші патріоти» - зазначив Борис Клімчук.

Мовляв, таким чином можна зібрати й усіх 400 тисяч гривень, а не лише 250 тисяч, які попросили у проекті рішення. «Хороший варіант, мені це подобається. І не будемо морочити голову з бюджетом», - додав очільник Волинської ОДА.

Так, Борис Клімчук зазначив, що в обласному бюджеті немає ніяких призначень на будівництво пам’ятників. «Такі пам’ятники будуються громадою. При чому тут бюджет?», - додав він. Окрім того, губернатор зауважив те, що ціна пам’ятника є «ще окремим питанням».

«Ми обдумаємо, зберемося, можливо, ми без сесії це зробимо, те, що озвучив сьогодні Башкаленко, візьмемо і перерахуємо гроші. От і все. Ціна цього питання», - резюмував Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Макар Показати IP 15 Лютого 2013 18:22
На багатотисячні ремонти Меморіалу теж гроші збирала громада?Ці бувші секретарі партійних та комсомольських організацій,скільки б не одягали вишиванки не можуть сховати своєї суті вірних продовжувачів справи більшовицько-російських окупантів.Щоразу все більше переконуюсь.що без люстрації не бути Україні справді незалежною і європейською.
Thor Показати IP 15 Лютого 2013 18:48
лучше бы фонтан сделали
Бандеровець Показати IP 15 Лютого 2013 19:48
Вони просто думають, що Стьопка Бандера - це заслужений шахтьор.
Александр Показати IP 16 Лютого 2013 12:27
Для пасущего телят: Мемориал - памятник победителям! Багатій думкой!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus