USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Плазують перед Росією і бояться, – Верещук про Червоний Хрест

7 Березня 2022 22:32
Ірина Верещук зауважила, що наразі дуже багато спілкується з представниками Червоного Хреста. Здається, що це організація під білим прапором, яка має нейтральний статус та понад двохсотлітню історію.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на телеканал Рада.

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук заявила, що водночас Червоний Хрест фактично принижується перед Росією. Представники організації бояться навіть взяти листа з підтвердженням маршруту гумкоридору.

Читати ще: Путін особисто наказав блокувати гуманітарні коридори, – МВС

«Я спостерігаю, як ті, хто мали б мати нейтральний статус і забезпечити гуманітарні коридори, плазуючи, фактично принижуючись перед Росією, бояться у них навіть взяти листа, в якому Росія мала б лише підтвердити наявність маршруту, який ми погодили», – наголосила Верещук.

Верещук наголосила, що вже навіть не говорить про автівку, яка їхала б на чолі колони й засвідчувала, що евакуюють дітей та жінок.

Читати ще: Росія хоче створити гуманітарну кризу в Україні, щоб посилати фальшиві гумконвої

Як ми писали, раніше Міноборони окупантів оголосило про начебто відкриття «гуманітарних коридорів у Києві, Харкові, Сумах та Маріуполі». Проте українцям пропонують евакуюватися здебільшого в Росію та Білорусь.

Нагадаємо, 5 березня була запланована евакуація жителів Волновахи та Маріуполя, але зірвалася через обстріли російських військ. 6 березня була друга спроба українською стороною евакуювати мирне населення з Маріуполя, але вона знову провалилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus