USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Померла відома голлівудська акторка, дружина Джона Траволти Келлі Престон

13 Липня 2020 13:16
Голлівудська акторка Келлі Престон померла 12 липня у США. Її чоловік Джон Траволта вже відреагував на смерть коханої, написавши зворушливий допис у мережі.

Акторка Келлі Престон упродовж 2 років боролась з раком молочної залози. Однак лікування, яке проходило у Техасі, не дало результату: Келлі Престон померла на 57 році життя, пише 24 канал.

Похорон акторки буде закритим для громадськості та ЗМІ, про що вже заявили представники голлівудського подружжя.

Джон Траволта подякував усім, хто був з його дружиною під час боротьби з хворобою. «Любов Келлі і її життя завжди будуть в пам’яті», – написав він.
Також актор також звернувся до прихильників, зазначивши, що хоче провести час зі своїми дітьми, які втратили матір, тому він не буде виходити на зв’язок.

Наразі весь світ оговтується від новини про раптову смерть Келлі Престон. У мережі все більше людей публікують дописи зі словами співчуття Джону Траволті, його дітям та всім родичам і друзям.

Та поки весь світ оплакує втрату, журналісти LifeStyle 24 вирішили згадати найкращі фільми Келлі Престон, які назавжди запам’ятаються кіноманам. У добірці враховано рейтинг фільмів Келлі Престон за оцінкою глядачів, що користуються сервісом IMDb.

1. «Близнюки»

Рік виходу – 1988

Жанр – комедія

Рейтинг IMDb – 6,1

«Близнюки» – це неперевершена американська комедія, головні ролі в якій виконали Арнольд Шварценеггер та Денні ДеВіто. А от Келлі Престон тут зіграла Марні Мейсон – кохану дівчину одного з головних героїв.
2. «Від заходу до світанку»

Рік виходу – 1996

Жанр – бойовик, хорор

Рейтинг IMDb – 7,6

У фільмі «Від заходу до світанку» Келлі Престон зіграла епізодичну роль. У стрічці вона постала журналісткою Келлі Гог, що висвітлює кримінальну справу у ЗМІ.
3. «Дурман кохання»

Рік виходу – 1997

Жанр – романтична комедія

Рейтинг IMDb – 6,1

У центрі фільму «Дурман кохання» – історія астронома Сема, який переживає болісний розрив з коханою дівчиною Ліндою. Саме цю героїню зіграла Келлі Престон.
4. «Чого хоче дівчина»

Рік виходу – 2003

Жанр – романтична комедія

Рейтинг IMDb – 5,8

Ще одна комедія в доробку Келлі Престон – «Чого хоче дівчина». Тут акторка зіграла роль мами головної героїні, яка прагне віднайти свого батька.
5. «Старі пси»

Рік виходу – 2009

Жанр – комедія

Рейтинг IMDb – 5,4

Фільм «Старі пси» є особливим у творчості Келлі Престон, адже тут акторка постала на екрані зі своїм чоловіком Джоном Траволтою.
6. «Казино Джек»

Рік виходу – 2010

Жанр – кримінальна комедія

Рейтинг IMDb – 6,2

У цій стрічці Келлі Престон зіграла роль дружини колишнього республіканського лобіста Джека Абрамоффа.
7. «Кодекс Готті»

Рік виходу – 2018

Жанр – кримінальна драма

Рейтинг IMDb – 4,8

Останньою роботою у фільмографії Келлі Престон була драма «Кодекс Готті». Колегою по знімальному майданчику акторки був її чоловік Джон Траволта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus