USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Промінь» у 2015-му: без фільмів і без назви?

25 Квітня 2012 15:11
У Луцькому «Промені» до 2015 року можуть не показувати кіно, змінити назву і приймати 700 глядачів одразу.

Умови проведення конкурсу приміщення кіноконцертного залу «Промінь» визначили депутати Луцької міської ради під час сесії 25 квітня.

Однак у депутатів виникли сумніви, чи буде це кіноконцертний зал, чи заклад громадського харчування, приміром. Відтак, вони вирішили, що серед зобовя’зань нових власників приміщення буде облаштувати концертний зал не менше, ніж на 700 місць. Таким чином, мерія не зобов’язала показувати у приміщенні на Грушевського, 2 кіно.

Крім того, депутати вирішили, що роботи над облаштуванням приміщення повинні завершитися до квітня 2015 року. А договір із новими власниками приміщення укладатимуть на 30 років – без зміни цільового призначення.

Депутати також пропонували заборонити перейменовувати «Промінь». Але міський голова Микола Романюк напівжартома відповів: «А якщо до нас ввійде якась мережа з Лос Анджелеса? То що ми будем з назвою робити?» - запитав мер.

Так, приміщення «Променя» найближчим часом продадуть «з молотка». Крім того, якщо майбутні власники не виконають вказаних зобов’язань, приміщення може знову повернутися у власність міської ради.
Нагадаємо, дискусії щодо доцільності продажу приміщення кінотеатру «Промінь» в Луцьку тривали у березні цього року, а вперше про пошук інвестора для відновлення повноцінної й конкурентоспроможної роботи об’єкта йшлося майже рік тому.

Рішення щодо продажу кінотеатру обранці громади ухвалили під час сесії міськради 28 березня, тоді ж вирішили визначатися з умовами конкурсу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Здрасте Показати IP 25 Квітня 2012 17:25
п. Романюк добре знаэ, що Лос Анжелесом тут не пахне, а ось лохотроном аж смердить. Знаючи позицію мера щодо буратіна, Соборності, ЦУМа, Старого міста, картопляних тендерів... співчуваю Лучанам
kamil до Здрасте Показати IP 25 Квітня 2012 21:31
дякуємо за співчуття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus