USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Припинити торгівлю з окупантами: під Радою тривають кількатисячні мітинги

22 Лютого 2017 14:10
Під будівлею Верховної Ради України продовжуються мітинги на підтримку торгової блокади з окупованими територіями Донбасу.

Тисячі людей вимагають припинити торгівлю з Росією і окупованими територіями Донбасу.

Протестувальники запалили петарди і димові шашки, повідомляє Кореспондент.

Як відомо, у четвер, 23 лютого, Верховна Рада може розглянути підготовлений депутатами законопроект про припинення торгівлі із тимчасово окупованими територіями, а також проект постанови про створення Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування фактів торгівлі з непідконтрольними Києву територіями.

Нагадаємо, вчора, 21 лютого, перед будівлею Ради у Києві з ініціативи Українського об’єднання патріотів – УКРОП» тут відбувся мітинг на підтримку блокади торгівлі з окупованими територіями. Перед мітингарями виступили народні депутати, учасники АТО, учасники блокади торгівлі з окупованими територіями та матері й жінки бійців, які перебувають у полоні в бойовиків.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у мітингу взяли участь волиняни.

Раніше, 19 лютого біля Стели Незалежності у центрі Києва відбулася акція, організована ОУН та бійцями добровольчих батальйонів - так зване Віче на підтримку блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу.

Сьогодні, 22 лютого, на майдані під будівлею Верховної Ради триває марш національної гідності, організований рухом "Національний корпус", всеукраїнським об'єднанням "Свобода" і партією "Правий сектор". За даними ЗМІ, участь в марші беруть близько п'яти тисяч осіб.

Протестувальники запалили петарди і димові шашки, вони вимагають припинити торгівлю з Росією і ОРДЛО (окремими районами Донецької та Луганської областей).

Поліція перекрила рух транспорту вулицею Грушевського.

Учасники маршу пройшли від Майдану Алеєю Героїв Небесної сотні, Інститутською і Кріпосним провулком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мічман Показати IP 23 Лютого 2017 10:01
Не розхитуйте лодку, нашу крису шоколадну тошнить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus