USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Романюк розказав про стосунки з Клімчуком

14 Листопада 2011 16:59
Стосунки Миколи Романюка з депутатським корпусом міськради змінилися за рік його перебування на посаді міського голови.

Про це посадовець розповів 14 листопада під час звітної прес-конференції.

Він зауважив, що ближче познайомився із кожним депутатом. Тому легше стало співпрацювати з усіма. Микола Романюк додав, що особливих проблем чи ексцесів у роботі з депутатами не було.

«Я спілкуюся з усіма депутатами, незалежно від того, з якої вони партії чи фракції. Мене цікавлять, в першу чергу, не політичні, а господарські питання. Я ціную людину більше, якщо вона каже, що в опозиції, але має позицію, ніж людину без позиції, де в вона не була», - зазначив луцький мер.

Щодо співпраці з обласною владою, то Микола Романюк переконаний, що, ані він, ані міська рада не перебувають під надмірним впливом обласної влади чи голови ОДА Бориса Клімчука.

«В нас з Борисом Клімчуком хороші людські стосунки. І вже давно. І те, що ми сьогодні з ним спілкуємося і з головою облради знаходимо спільну мову, можна сказати з півслова, при вирішенні тих чи інших питань що спрямовані на життєдіяльність міста, то за це я їм тільки дякую. Ніяких команд мені Борис Петрович не дає. Ми спілкуємося. Спілкуємося щодня. Буває – по три рази на день щодо тих питань, які стосуються проблем міста. І якщо реально дивитися на речі, то якби не було нормального спілкування і взаєморозуміння то, чи мали б ми гроші на ті проекти, які ми втілюємо? Дитячий садок і школа в 55-ому мікрорайоні, наприклад», - розповів міський голова.

Микола Романюк також нагадав, що не балотуватиметься до Верховної Ради на чергових виборах. Своє рішення він прокоментував так: «Не збираюся. Бо я - міський голова і мені тут цікаво. Та й тут швидше можна результати своєї роботи побачити».

Водночас градоначальник додав, що серед трьох посад, які йому довелося обіймати в останні роки, найспокійніше йому працювалося у «Приватбанку», а з-поміж голів ОДА й міського обрав останнє. Каже, через те, що тут менше політики й більше «господарки».

Микола Романюк також додав, що ухвалювати рішення йому як міському голові допомагають радники, фахівці управлінь і представники громадських об’єднань, але в жодному випадку не родина.

Тим часом у вихідні дні, коли вдається провести їх у сімейному колі, міський голова полюбляє полювати або рибалити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я з Луцька. Показати IP 16 Листопада 2011 16:20
Войтович сьда не вписується.
Jimmy Показати IP 16 Листопада 2011 19:49
та відомо хто на нього впливає, як і на Клімчука. Я в Рівному через день, труби міняють, будинки утеплюють, дороги всюди роблять, а не біля Адреналін-сіті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus