USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Рускій воєнний флот – до дна!»: у Луцьку погасили нову марку

8 Травня 2024 14:34
Сьогодні, 8 травня, «Укрпошта» офіційно вводить в обіг поштову марку «русскій воєнний флот – до дна!». Спецпогашення відбулося одночасно в усіх обласних центрах країни, в тому числі й на Волині.

Про це інформують у Волинській ОВА.

Директорка з розвитку мережі – директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк розповіла, що на новій марці зображені кораблі, які потопили, пошкодили та вивели з ладу Сили безпеки та оборони України. Натомість під прицілом – ворожий сторожовий крейсер «Адмірал Макаров», який може стати наступною ціллю.

«Дуже приємно, що сьогодні ми гасимо цю символічну марку. І дуже важливо, що наші Збройні сили дають нам можливість жити, працювати і творити, а ми, своєю чергою, будемо й надалі їх підтримувати», – зазначила Валентина Варголяк.

«За статистикою, 50% Чорноморського флоту вже на дні. Тому перемогли в 1945-му – переможемо і зараз. Переконаний, що так і буде! Слава Україні!» – додав заступник голови ОДА Олександр Троханенко.

Читати ще: «І буде весна!»: нову символічну марку «Укрпошти» можна вже купити в Луцьку

До слова, нова марка є третьою в легендарній серії поштових марок воєнного часу «русскій воєнний корабль … !» і символізує очищення Чорного моря від російських кораблів. Художник марки – Віктор Грудаков. А її тираж становить 1 000 000 примірників.

Читати ще: У Луцьку погасили марку до 30-річчя «Укрпошти»

Також «Укрпошта» відкриває продаж благодійної презентаційної рамки «русскій воєнний ... !», яка містить усі три поштові марки цієї серії з відбитками штемпелів «Перший день!»: «русскій воєнний корабль, іді ... !», «русскій воєнний корабль, ... всьо!» та «русскій воєнний флот – до дна!».

Тираж рамки – 1000 примірників, вартість – 1500 грн, 1000 грн з яких будуть спрямовані на закриття збору на машину механізованого розмінування для ДСНС України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Травня 2024 15:05
це 'потужна перемога' на тиловому фронті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus