USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Скандальна поїздка Тищенка в Таїланд: нардеп заявив, що продовжить своє «відрядження»

27 Січня 2023 09:17
Народний депутат Микола Тищенко заявив, що перебуває у Південно-Східній Азії у відрядженні, налагоджуючи в інтересах України відносини з державами регіону. Крім того, він має намір продовжити своє «відрядження», розпорядження на яке у Верховній Раді не підписували.

Про це Тищенко написав у Фейсбуці.

За його словами, у грудні нараді народним депутатам від «Слуги народу», було поставлено завдання – «розвиток дружніх взаємовідносин в напрямку Азії та Африки».

«Тож наразі я дійсно перебуваю з відрядженням в Азії. Усі вищі керівники в курсі, як і голова моєї фракції. Триває війна і ми лише виконуємо накази. Моє місце перебування не приховую, всі мої зустрічі офіційні та задокументовані», – повідомив Тищенко, нагадавши, що він є співголовою групи дружби із В’єтнамом.

При цьому зазначив, що «перша зупинка – Хошимін», але «з метою безпеки» розкаже про результати відрядження по приїзду в Україну.

«Під час понад 2-тижневої роботи підписано відповідні документи», – додав депутат.

Тищенко розповів, що вже другий день перебуває в Королівстві Таїланд «разом зі спеціалістами по регіону».

«Результат: проведено зустріч з представниками королівської родини та досягнуто важливого дипломатичного погодження для підтримки України», – зазначив він.

При цьому нардеп не уточнив, що це за спеціалісти і про які домовленості йдеться. Він зазначив, що далі повертається до Вʼєтнаму, де «також будуть проведені робочі зустрічі в рамках групи дружби з моїми в’єтнамськими колегами-парламентарями».

«Наразі моє відрядження продовжиться, як і планувалось. Адже я дію виключно в інтересах України, що сьогодні включає в себе налагодження дипломатичних стосунків на міжнародній арені для прискорення нашої Перемоги. Повернусь з позитивним результатом для країни», – запевнив Тищенко.

Нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко вирушив у Бангкок на зустріч з українською громадою. Про «робочу» поїздку парламентар у своїх соцмережах не згадував. При цьому днями РНБО заборонила поїздки нардепів за кордон з недержавною метою. Після цього Миколу Тищенка виключили зі «Слуги народу».

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що не відряджав за кордон народного депутата Миколу Тищенка.

Водночас голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія наголосив, що Тищенко самостійно домовився про зустріч з українською громадою в посольстві у Таїланді, хоча виїхав з України з іншою метою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
СаРк Показати IP 27 Січня 2023 09:30
Він катається по країнам виробникам кокаїну , але це просто співпадіння скажуть зевиборці
Діагноз Показати IP 27 Січня 2023 10:13
Судячи із змісту його коментарів - таке рішення було прийнято навіть не головою, якою він їсть, а с%акою, якою він думає !
Радувець Ларіса Показати IP 27 Січня 2023 10:24
Який мерзотник, знущається над усіма, має всіх за дурнів. Він гірше орків навіть, бо жирує на наші гроші!
Анонім до Радувець Ларіса Показати IP 27 Січня 2023 11:29
ви ще не зрозуміли, що слуги на приладі нас вертіли?
Хіхі Показати IP 27 Січня 2023 12:01
Микола і його турне по ледібоях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus