USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Скорбота на Камінь-Каширщині: загинув молодий Герой Тарас Іщик

12 Грудня 2023 23:02
Страшна звістка знову принесла біль і смуток на Камінь-Каширщину. На війні загинув житель села Осівці Іщик Тарас Миколайович 2002 року народження.

Про це повідомили в Камінь-Каширській громаді.

Життя молодого солдата трагічно обірвалося під час виконання бойового завдання із захисту України у Донецькій області 11 грудня 2023 року.

«Неможливо підібрати правильних і потрібних слів, коли кляті нелюди забирають від нас найкращих людей. Ніколи не пробачимо рашистам смерті бійця. Вічна пам'ять, честь і слава Захиснику. Щиро скорбимо разом із родиною. Камінь-Каширська міська рада висловлює сердечні слова співчуття рідним людям. Ваш біль вічний, його неможливо розрадити. Нехай спочиває Тарас Іщик у мирі і спокої. Герої не вмирають!» – йдеться в повідомленні.

Деталі прибуття скорботного кортежу із тілом загиблого воїна повідомлять додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus