USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Священники УПЦ МП побили військового у храмі в Хмельницькому. Оновлено

2 Квітня 2023 12:57
У Хмельницькому військового Артура Ананьєва, який з початку повномасштабної війни добровольцем пішов на фронт в складі 19 стрілецького батальйону, побили прихожани та священники УПЦ МП.

Про це повідомив депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик у Фейсбуці.

За його словами, на відео – військовий Артур Ананьєв, який з початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт. Воював у складі 19 стрілецького батальйону. Отримав контузію та черепно-мозкову травму.
«Коли вся країна спостерігає за ситуацією в Лаврі, він сам пішов в московський храм, щоб поставити питання: «Скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити в московський патріархат????» Що було далі видно на відео...», – пише Бурлик.

Читати ще: «Все роздав»: скандальний митрополит УПЦ МП Павло побідкався через запобіжний захід

У поліції прокоментувала побиття військового московськими священниками.

«Чоловік під час проведення молитовної літургії, скинув зі столу «Євангелія», вчинив словесний конфлікт відносно священника. Наразі вирішується питання про притягнення громадянина, до адміністративної відповідальності. Також за фактом побиття військовослужбовця слідчі відкрили кримінальне провадження стосовно священника».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Александр - 1 Показати IP 2 Квітня 2023 13:19
Які спритні батюшки..
Макар до Александр - 1 Показати IP 2 Квітня 2023 13:54
Де ти взявся - такий дурень? Вже другий день ставиш свої примітивні висери.
Александр - 1 до Макар Показати IP 2 Квітня 2023 14:49
Якщо вони примітивні то чого в твоїй дупі так запалало? Ти мабуть ходиш в УПЦ МП..
здивований Показати IP 2 Квітня 2023 13:21
Ку..ви московські.... гнати треба засра...м віником з України.
олександр Показати IP 2 Квітня 2023 13:31
а затримали військового а не ФСБшних попів от вам і вся суть влади
Ніна Показати IP 2 Квітня 2023 13:49
Я б тих сук, які побили військового, негайно на війну відправила б, от сволочі, вони не Богу служать, а сатані.
Українка Показати IP 2 Квітня 2023 13:54
Шановні працівники військомату зверніть увагу, які сильні і спритні прислужники УПЦ московського патріархату. Негайно їх на фронт, хай наділі покажуть, що вони справжні українці, бо п'ятьом побити одного не велике геройство.
лучанин Показати IP 2 Квітня 2023 13:55
ще хто що скаже за маскаляк в церкві, нема упц просто всі вони під кацапньою
Бульба Показати IP 2 Квітня 2023 14:00
Як бояться втратити бізнес
!!! Показати IP 2 Квітня 2023 14:15
Які попИ ті кляті! Які безликі люди біля них!
Шок Показати IP 2 Квітня 2023 15:03
Я б тому російськомовному бидлу, яке руки військовому хірургу заламувало, відразу повістку вручив! На війні за день клепку військові прочистили. На такі речі має вже прокуратора та поліція реагувати!
Українець до Українк Показати IP 2 Квітня 2023 15:11
Для історичної справедливості : тут хоч чітко зафіксовані позиції - ворог в рясі себе проявив і ми його переможемо ! А ще є чужорідні тіла в Україні - ті, які своє боягузтво, пристосуванство, паратизування оправдовують якимось самими собі придуманими сектанськими малявами про заборону брати до рук зброю. І шо одні, шо ті другі - самі себе добровільно причислили до союзників ворога, бо відмовляються відстоювати Україну ! Час перемоги близько і для них переможці приділять, м'ягко кажучи, увагу !
Він Показати IP 2 Квітня 2023 15:15
Сам спровокував.
Олена Показати IP 2 Квітня 2023 16:38
Як у притчі....а Бога давно вже у церкву не пускають...Сумно і бридко...
До він Показати IP 2 Квітня 2023 16:53
то це поведінка пасторів душ?!де?! -в храмі...що може дати той піп пастві?! --дозволено все:бійка, "гарні слова"хоч в церкві, хоч на порозі. Тупоголові, ви кому руки цілуєте?!
Радувець Ларіса Показати IP 2 Квітня 2023 21:07
Як противно звучить кацапська собача мова! Розігнати те кодло, якщо воїн і вів себе можливо не зовсім правильно, то він поранений і кров свою проливав за цих перевертнів. Буряти їх швидко на деревах в рясах розвішали б не розбираючи хто українець, а хто іуда. Гнати засцяними шматами. Україна змінюється безповоротно!
Українка Показати IP 6 Квітня 2023 14:16
То не священники, то перевертні і агенти московські. Їхня ціль як можна більше людей зазомбувати і зробити поборниками руzкого міра. Вони душі захоплюють, так москалі діють з часів, коли на їх болотах племена жили мокші, чудь, залишани, спочатку йдуть попи, а за ними військо. Наш герой святуправду сказав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus