USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

У Краснодарському краї РФ після атаки безпілотників загорівся завод. Відео

17 Березня 2024 08:41
У ніч на 17 березня на одному із заводів у місті Слов’янськ-на-Кубані в Краснодарському краї РФ виникла пожежа внаслідок атаки дронів.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza з посиланням на інформацію від місцевих жителів, передає УНІАН.

«Очевидці повідомляють про звуки вибухів у Слов’янську-на-Кубані. Ймовірно, була атака безпілотників. На одному з місцевих заводів почалася пожежа», – написав канал.

За даними «Бази» є щонайменше один постраждалий – працівник заводу. Зараз на території заводу почалася пожежа. На місце виїхали співробітники швидкої допомоги та оперативні служби.

Читати ще: У Росії горять НПЗ: безпілотники атакували два заводи в Самарській області

Канал «Осторожно, новини» уточнює, що, зі слів місцевих жителів, завод атакувала група безпілотників – понад п’ять дронів – частина яких долетіла до виробництва. Ймовірно, цим заводом є місцевий НПЗ.
Українські дрони продовжують влучати в російські НПЗ майже за 1000 км углиб російської території. Нещодавно наші дрони-камікадзе вразили одразу два російські нафтопереробні заводи в Самарській області РФ, і це за щонайменше 900 кілометрів від державного кордону України.

Читати ще: На НПЗ у Калузькій області РФ потужний вибух: джерела заявили про спецоперацію ГУР

Як зазначають у Defence Express, проаналізувавши останні удари українських дронів, можна підбити деякі попередні підсумки по поточній кампанії ударів по російських НПЗ, і заразом акцентувати увагу на деяких питаннях, які порушують ці атаки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 17 Березня 2024 09:47
Ви розкажiть ,що на Украiнi.що ви все про Росiю.про Росiю ми почитаемо на росiйських новинках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus