USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Москві – «антитерористичні заходи», «вагнерівці» захоплюють адмінбудівлі в Ростові

24 Червня 2023 08:08
Мер Москви Сергій Собянін заявив, що у зв’язку з діями ПВК «Вагнер» на території Росії в місті проводяться «антитерористичні заходи», запроваджено додатковий контроль на дорогах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють російські пропагандистські ресурси, зокрема ТАСС.

За словами президентського речника Дмитра Пєскова, силовики цілодобово доповідають президентові РФ Володимиру Путіну про заходи, які вони вживають у зв’язку діями «вагнерівців».

«Спеціальні служби, силові відомства, а саме Міністерство оборони, ФСБ, МВС, Росгвардія, у режимі цілодобової роботи постійно доповідають президенту про заходи, яких вживають, у контексті виконання раніше наданих ним доручень», – цитує видання слова Пєскова.

Тим часом ФСБшна «соціальна» мережа «ВКонтакте» заблокувала одну із заяв ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина. Також деякі матеріали, пов’язані з ним, блокує «Яндекс».

Російські провайдери, ймовірно, розпочали блокування новин у Google. Доступ до ресурсу є лише у 25% користувачів, повідомляють «Важные истории».

У російських Телеграм-каналах поширюються відео про захоплення «вагнерівцями» адміністративних будівель та військових будівель у Ростові, які були здані без бою.
Також Пригожин заявив, що контролює аеропорт в Ростові.
Повідомляється про рух колон ПВК до Воронежа і до Москви.

Як повідомляли, ФСБ Росії відкрило кримінальну справу проти керівника ПВК «Вагнер» Пригожина через заклик до збройного заколоту.

Напередодні Пригожин заявив, що регулярні війська російської армії, підпорядковані Міноборони РФ, вдарили по місцю дислокації «вагнерівців». У Міноборони це заперечили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 24 Червня 2023 08:52
Виродки і вбивці.зеки і мародери.бандити і гвалтівники.терористи і нелюди.це і є ця проклята земля.І прізвища тут не мають значення.це в них в генах.Тримаємось,допомагаємо ЗСУ і боремось.
Анонім Показати IP 24 Червня 2023 11:16
хай зіжруть там один одного - на росії заслужили на це

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus