USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Росії хочуть визнати незалежність «ЛНР» і «ДНР» для «захисту цих народів від геноциду»

19 Січня 2022 20:32
Депутати від Комуністичної партії Російської Федерації внесли в Державну думу проект постанови до президента Володимира Путіна з проханням визнати так звані «Донецьку і Луганську народні республіки».

Про це йдеться на сайті Держдуми РФ, пише УНН.

Проект постанови внесли 11 депутатів Комуністичної партії на чолі з лідером Геннадієм Зюгановим. Документом пропонується включити до порядку денного Держдуми на лютий питання про визнання «ЛДНР».

У документі говориться, що визнання псевдо-республік нібито є «обґрунтованим і морально виправданим». А за останні роки на території окупованого Донбасу «побудовані демократичні органи держави з усіма атрибутами легітимної влади».

«Таке визнання створить підстави для забезпечення гарантій безпеки і захисту їх народів від зовнішніх загроз і реалізації політики геноциду», – йдеться в проекті постанови.

Самі автори документу стверджують, що українська влада нібито не дотримується «Мінських угод», а в самопроголошених «республіках» за останні роки «побудовано демократичні органи та держави з усіма атрибутами легітимної влади».

Водночас речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі внесеного комуністами документу не бачили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
777 Показати IP 19 Січня 2022 21:59
ну это было и дурню понятно,признание,просьба о введении войск,реглярные части РФ ,все как заказывали...
Тупий москаль до 777 Показати IP 20 Січня 2022 06:23
Так гражданская война, вы Шария не смотрите?
Хотіти Показати IP 20 Січня 2022 10:42
Не означае закінчену дію. Заспокойтесь. Я наприклад хочу присунути одній ведучій укр тв. Це не означае, що я присуну. Бо, мо, я не такий гарний та багатий, як їй хотілось би,це поперше. А по друге в мене не автівка, а мото байк. Це означает, що найближчим часом, я до неї не потрапалю, бо зима. А як потепліе, то не факт, що до цього часу, вона собі іншого знайде))) якось так.
777 Показати IP 20 Січня 2022 10:59
Ну и при чем тут это?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus