USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У селах на Ковельщині відремонтують щебеневі дороги

28 Квітня 2024 07:45
У селах Уховецьк і Волошки Ковельського району Волинської області запланували поточні ремонти. В Уховці мають відремонтувати частину вулиці Толока, а у Волошках – частину вулиці Івана Франка.

Тендери з пошуку підрядників тривають на сайті prozorro.gov.ua. Торги оголосила Колодяжненська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до початку травня.

Очікувана вартість поточного ремонту дорожнього покриття частини вулиці Толока в селі Уховецьк становить 1,004 мільйона гривень. А на поточний ремонт дорожнього покриття частини вулиці Івана Франка в селі Волошки готові витратити 594 тисячі гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть улаштування дорожніх корит, розробку та ущільнення ґрунту, улаштування одношарових покриттів зі щебеню, планування узбіч тощо.

Поточні ремонти в згаданих селах на Ковельщині хочуть провести протягом цього літа.

Читати ще: Міст у Луцькому районі відремонтують за понад вісім мільйонів

Нагадаємо, на Волині у 2024 році дорожники планують поточний ямковий ремонт двох пошкоджених доріг: Т 0311 Ковель – Камінь-Каширський і Т-03-02 Шацьк – Любомль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 28 Квітня 2024 08:03
1.6 млн грн на "ремонт дороги зі щебеню". Абсурд, який до того ж не на часі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus