USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Луцьку побільшало медиків

1 Червня 2012 09:24
До лав луцьких медичних працівників долучилося 169 нових медсестер, фармацевтів та працівників медичних лабораторій.
Вручення дипломів випускникам Луцького базового медичного коледжу відбулося у приміщенні міського Палацу культури 31 травня.

Після прослухання Гімну України та гімну коледжу, для усіх присутніх виступив танцювальний колектив коледжу «Fresh Art».

Випускників привітала директор Луцького базового медичного коледжу Аліса Хмелькова. «Я сьогодні впевнена, що медична еліта міста і Волинської області поповниться дуже кваліфікованими працівниками», - додала вона. Хмелькова також відзначила наукові, творчі та спортивні досягнення студентів коледжу.

До привітань долучився начальник управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігор Ващенюк. «З року в рік у випускників Луцького медколеджу найвищі оцінки керівників тих закладів, куди вони приходять на роботу», - зазначив посадовець. Він також передав вітання від міністра охорони здоров’я Раїси Богатирьової.

Слово-настанову та благословіння на щасливу життєву дорогу випускники отримали від капелана коледжу, отця Михаїла.

Після привітань директор закладу Аліса Хмелькова та заступник директора з навчальної роботи Раїса Федосова вручили випускникам дипломи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Патруль Показати IP 1 Червня 2012 11:18
Оце так новина!!! Пане Ватащук, у вас закінчилася фантазія і натхнення писати якісний матеріал??? Тоді чому ж ви обмежуєте випускників інших професій??? Давайте вже опублікуйте ще статті: "У Луцьку побільшало психологів, юристів, економістів, фізкультурників і т. д." З вас такий редактор як з мене попадя!!! До чого ви довели сайт "Волинські новини"??? Якщо не тямите в цьому нічого - навіщо хапатися??? Народжений повзати - літає рідко!
Патруль Показати IP 1 Червня 2012 11:20
Пане Ватащук, які ви пишите цікаві статті!!! Аж душа радіє від такого "професіоналізму та майстерності"!!!
мама Показати IP 1 Червня 2012 11:43
а ніхто не сказав, що діти оформляться в заклади лише через ліжко/хабарі?
супереліта Показати IP 1 Червня 2012 16:57
Нонсенс! Щасливі діти! Ледве закінчили примітивну медичну бурсу і трохи навчилися ставити клізму, як уже стали елітою! Ура!Хмелькова теж відносить себе до еліти? Га, пані Хмелькова? А чи відрізняє діарею від гемороя? А те, що сайт перетворений в нужник, то уже ніхто не сумнівається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus