USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У луцьких квартирах - холодно. Хто винний? ВІДЕО

14 Квітня 2013 15:22
Лучани скаржатьсяна низьку температуру в приміщенні, адже нормою є +18-+20 градусів. Мовляв, неякісно надані послуги – гроші платять, а в квартирі холодно.

Своєю чергою, у підприємстві «Луцьктепло» розповіли, що у більшості випадках винні самі ж споживачі, які порушують загальну систему опалення в будинку, встановлюючи автономне опалення, та збільшуючи його територію, - інформує прес-служба Комунального патруля.

Також до комунального підприємства постійно надходять скарги про те, що батареї у квартирі холодні, і вода з крану тече зовсім не гаряча. Однак, не всі знають, як правильно подати скаргу, аби проблему вирішили, а кошти повернули.

За словами голови правління ВОГО «Асоціація захисту прав споживачів» Романа Осадовського, щоб повернути кошти за неякісно надані послуги спочатку потрібно встановити факт неякісного надання комунальних послуг. Потім громадянин повинен звернутися до «Луцьктепла», аби вони поміняли температуру в трубах. Якщо дійсно виявляється, що температура занизька – складається акт з вимогою провести перерахунок та усунути неякісні послуги.

Найчастіше лучани вважають, що змінити якість наданих послуг не можна. Однак боротися варто. Якщо ви помітили, що у вашій квартирі батареї не гріють, і з крану тече холодна вода, аби виправити ситуацію вам потрібно:

- написати заяву до надавача послуг та протягом трьох днів очікувати його представників для фіксації проблеми;

- скласти акт-претензію (якщо комунальники не прийшли, цей документ підписується у присутності трьох свідків (наприклад, сусідів);

- чекайте перерахунок коштів за неякісно надані послуги або письмову обґрунтовану відмову;

- також ви можете звернутися за консультацієюдо Комунального патруля patrol.lutsk.ua, 29-35-29 та отримати зразки усіх необхідних вам документів та заяв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 14 Квітня 2013 15:42
Винні власники квартир. Квартири нахаляву отримали.а обслужити не мають защо.
Ніна Показати IP 15 Квітня 2013 00:46
Винні не надавачі послуг, а мешканці та ЖКП. Перші - не замінили вікна та двері 50-річної давнини, другі не ремонтують штукатурку на стінах та цоколі, от і витіки тепла...
3 до Ніна Показати IP 15 Квітня 2013 09:44
тиць -здиць, як завжди винна невістка! створюйте "осбб-е" і настане вам щастя
Вчителька Показати IP 15 Квітня 2013 10:42
У Кірика не було порядку і не буде,ми декілька разів до нього зверталися по цьому питанні. Вода в кранах завжди тече холодна хвилин 30,а пізніше теплішає,реакції ніякої. От якби його фірму оштрафували на сотні десятки тис.,то можливо б і вода текла зразу гаряча...
Мірця до Вчителька Показати IP 16 Квітня 2013 09:13
Так ви звертались значить до Киричука. Хто стукає тому і відкривають. Ми один раз написали заяву в якій повідомили що маємо проблему в будинку з гарячою водою і все вирішилось протягом тижня, а винні були забудовники, які неправильно труби проклали. Напишіть ще раз заяву, щоб принаймі у Вас відповідь письмова була і знали причину перебоїв гарячої води.
ViNaPa Показати IP 15 Квітня 2013 14:06
Комунальний патруль - а май гад....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus