USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Унаслідок ворожого обстрілу загинув військовий з Волині Сергій Мельничук

4 Серпня 2023 12:59
На війні загинув військовий Мельничук Сергій Михайлович, 1982 р. н., який майже 3 роки тому переїхав із сім’єю до Горохова.

Про це повідомляє Горохівська міська рада.

«Ті,що вимушені були покинути рідний дім через війну, особливо відчувають біль цих страшних подій... Адже війна забирає у них все життя, яке роками будували, забирає мрії та можливість планувати своє майбутнє...

Сергій Мельничук, переїхав з сім’єю до Горохова майже три роки тому. На другий день після повномасштабного вторгнення Сергій був призваний до лав Збройних Сил України.

Мужній, сильний, добрий та завжди готовий прийти на допомогу Сергій був гарним другом, надійним військовим товаришем, чудовим сином, братом, чоловіком, батьком для своїх діток та прекрасною людиною», – йдеться у повідомленні.

Вірний військові присязі, головний сержант-командир кулеметного відділення кулеметного взводу 1 стрілецького батальйону, молодший сержант Мельничук Сергій Михайлович загинув 02 серпня 2023 року в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Орлянське, Куп’ янського району, Харківської області.

Про дату, час та місце прощання з Героєм повідомить пізніше.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus