USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

В Ужгороді жінки відлупцювали військкомів, аби врятувати чоловіка від мобілізації. Відео

19 Квітня 2024 20:26
В Ужгороді жінки накинулися на представників територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), аби врятувати чоловіка від мобілізації.

Про це повідомляють регіональні соцмережі і публікують відповідне відео, передає УНІАН.

На кадрах видно, як жінки захищають чоловіка, мотивуючи це тим, що працівники ТЦК та СП «не мають такого права». При цьому чоловік почав поводитися агресивно та ображати військових.

Згодом у Закарпатському ТЦК та СП зазначили, що військкоми запропонували військовозобов’язаному, який не перебуває на обліку, поїхати з ними та оновити дані в військкоматі, «що є порушенням правил військового обліку».

«Йому було запропоновано проїхати до територіального центру комплектування та соціальної підтримки й оновити свої дані, після чого він почав поводитися неадекватно. Громадянина та військовослужбовців оточив натовп агресивних людей, почали штовхати та ображати військових. ... Нагадуємо, що в країні триває воєнний стан і загальна мобілізація. Конституційним обов’язком кожного громадянина є захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України. І закликаємо вчасно оновлювати свої військово-облікові дані та не ухилятися від служіння Батьківщині», – йдеться у повідомленні.
Тим часом уже з’явився коментар заступника командира Третьої штурмової бригади Максима Жоріна щодо інциденту в Ужгороді. За словами військового, росіяни «дуже сильно активізували свою агентурну роботу».

«На фоні цього мене дуже обурюють вже зовсім не поодинокі випадки «акцій» проти представників ТЦК від жінок, які бʼють вікна в машинах, нападають на військових тощо. Розбиратись з ними просто «бесідами» – точно не те, що буде ефективним. В країні надто загрозлива ситуація зараз, аби дозволяти подібні речі», – підкреслив Жорін.

Нагадаємо, незабаром в Україні запрацює новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, передбачає низку нових обмежень для військовозобов’язаних, а також компенсації для військовослужбовців.

З-поміж іншого, документом передбачені зміни до військового обліку, нові покарання за ухилення від призову, скасування строкової служби та відстрочка від мобілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатолій Показати IP 19 Квітня 2024 22:01
На відео добре видно як чоловіку " пропонують " проїхати до ТЦК та СП особи у військовій формі. Такі " пропозиції " слід кваліфікувати як викрадення людини. Нічого законного такі дії співробітників ТЦК та СП не становлять. Це чиясь дурна ініціатива, яка виливається в подібних відео неодноразово, що сприяє погіршенню авторитету співробітників ТЦК та СП.
квадрокоптер Показати IP 20 Квітня 2024 05:00
воюйте самі дегенерати!
Ірина Показати IP 20 Квітня 2024 07:28
Ааа, якщо Жорін так каже, то треба.
Ссс Показати IP 20 Квітня 2024 08:06
Погано що не вбили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus