USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Відбувся творчий звіт учнів та викладачів Луцької музичної школи №2 «Разом до Перемоги!»

23 Квітня 2024 23:18
У рамках благодійного мистецького марафону «Культура-духовні крила Перемоги», що реалізовується департаментом культури Луцької міської ради та закладами культури міської територіальної громади, відбувся творчий звіт учнів та викладачів Луцької музичної школи №2 «Разом до Перемоги».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Творчий доробок презентували окремі виконавці, лауреати мистецьких конкурсів і фестивалів та 14 творчих колективів, серед яких: симфонічний оркестр, камерний оркестр «Con moto», оркестр народних інструментів, духовий оркестр, ансамблі скрипалів молодших класів «Віолінка» та старших класів «Концертіно», фольклорний ансамбль «Волинські забавлянки», ансамбль народної музики «Жарт», інструментальний ансамбль «Баріолаж», інструментальне тріо, дует домристів, ансамбль бандуристів, тріо інструменталістів, тріо бандуристів, гурт «Фест».
Читати ще: Майстерність та неординарний талант: лучанам представили творчий звіт від театральної студії «Бешкетники»

Побували на заході заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк та директорка департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів. Ірина Чебелюк звернулася до учасників звіту зі словами підтримки і вдячності за творчість та працю у непростий для країни час, важливість виховання майбутнього покоління та вручила колективу школи Подяку Луцького міського голови.
Читати ще: «Від Стрітення до Великодня»: у Луцьку відбувся творчий звіт народного аматорського фольклорного гурту «Чачка»

Зібрані під час заходу кошти в сумі 5 401 грн будуть передані на потреби ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus