USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

ВНУ співпрацюватиме з Національним університетом «Чернігівський колегіум»

25 Березня 2024 12:48
До ВНУ імені Лесі Українки завітала делегація з Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка на чолі з ректором Олегом Шереметом.

Про це повідомили на сайті вишу.

На початку візиту гості з Чернігова поспілкувалися з ректором університету імені Лесі Українки Анатолієм Цьосем. Зокрема йшлося про можливі взаємовигідні варіанти співпраці ЗВО, яка сприятиме розвитку та покращенню рівня освіти в навчальних закладах.

Анатолій Цьось наголосив, що важливий аспект співробітництва між університетами – спільна участь у різноманітних міжнародних і вітчизняних проєктах. Колега з Чернігова погодився з Анатолієм Васильовичем і висловив зацікавленість у майбутній плідній співпраці.
Читати ще: Стратегічна співпраця: у Падерборнському університеті ректор ВНУ презентував потенціал вишу

Після обговорення Анатолій Цьось та Олег Шеремет підписали договір про співробітництво, основна мета якого – встановлення взаємовідносин, що ґрунтуються на основі різних форм співпраці в галузі підвищення рівня професійної підготовки фахівців у соціально-гуманітарній та економічній сферах.
Згодом представники чернігівського ЗВО відвідали кілька локацій університету імені Лесі Українки, зокрема спортивний комплекс, медичний і юридичний факультети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus