USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Волинь» нарешті перемогла вдома. ФОТО. ВІДЕО

22 Липня 2012 20:33
Дев’ять матчів поспіль луцька «Волинь» не могла обіграти суперників в рідних стінах. Зрештою, на десятому – ця неприємна тенденція перервалася. «Хрестоносці» здолали непоступливу полтавську «Ворсклу».

Знаменна подія сталася у матчі 2-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги, який відбувся 22 липня.

Нагадаємо, остання гра луцької команди на «Авангарді» завершилася нічиєю. Тоді «хрестоносці» не зуміли дотиснути львівські «Карпати». На матч з «Ворсклою» наставник «Волині» Анатолій Демяненко вирішив поставити тих ж гравців, які вийшли на поле проти «левів».

Перші хвилини «двигуном» лучан був бразилець Рамон Лопес. Спочатку він заробив штрафний, який не вдалося реалізувати румуну Еріку Бікфальві. Згодом пробив низом з-за меж карного майданчика, але воротар «Ворскли» Олексій Казаков зловив «шкіряного».

На 22-ій хвилині Ерік знову б’є зі штрафного. М’яч потрапив у стінку, а добиванню Ігоря Скоби не вистачило точності. На 31-ій чергову подачу румуна вибили захисники гостьової команди.

У полтавчан чи не найкращим гравцем був екс-«хрестоносець» Євген Пічкур. Він кілька разів небезпечно навішував у карний майданчик «Волині», але гравцям «Ворскли», які відкликалися на його передачі, ставали на заваді захисники лучан.

Зрештою на 33-ій хвилині «Волинь» реалізувала свою перевагу в гол. Сергій Пилипчук вирізав м’яча в район 11-метрової позначки, а швейцарець Даніель Суботіч пробив без шансів для Казакова.

Під завісу першої половини гри лучани ледь не забили другого. Суботіч небезпечно подав зліва, але Шумахер пробив над перекладиною воріт гостей.

На другий тайм у полтавчан вийшов нападник Роман Безус. Він і створив два небезпечні моменти біля воріт «Волині». Однак, у першому випадку, його передачу в карний майданчик не зумів прийняти партнер, а в другому – на «5+» зіграв голкіпер лучан Максим Старцев.

Демяненко спробував змінити хід гри. На полі з’явилися Олексій Бабирта Сілвіу Ізворану. Однак «Ворскла» й далі йшла вперед великими силами. Артем Громов двічі змарнував нагоду забити гола: його ударам забракло влучності.

Зрештою фінальна «навала» полтавчан результату не дала і «Волинь» здобула перемогу, яку фанам «хрестоносців» довелося чекати аж 9 матчів.

Волинь: Старцев, Сімінін, Ілієв, Шиков, Занев, Скоба (Ізворану, 63), Бікфальві, Лопес, Пилипчук (Герасимюк, 84), Шумахер (Бабир, 60), Суботіч

Ворскла: Казаков, Даллку, Матвєєв, Пєсков (Будник, 73), Сапай, Краснопьоров, Чеснаков, Маркоскі (Безус, 46), Кривошеєнко, Пічкур (Громов, 80), Ліетава

Попередження: Матвєєв, Сімінін, Сапай, Пєсков, Занєв














































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Свій Показати IP 22 Липня 2012 23:30
Може прорве,команда ж непогана.
VADIMYCH Показати IP 22 Липня 2012 23:34
Гол хорош!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus