USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинянин здобув золото і бронзу на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

28 Квітня 2024 11:50
Андрій Марчук із села Боратин Луцького району завоював золоту і бронзову медалі на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування.

Змагання зі спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях відбулись 19-21 квітня в Києві. У них взяли участь понад 600 спортсменів із 18 областей України та Києва, повідомили у Боратинській громаді.

Спортсмени були представлені у вікових категоріях чоловіки-жінки 12-85 років. Згідно з регламентом, були проведені три старти у кожний із днів – спринтових дистанцій.

Майстер спорту України, член Національної збірної зі спортивного орієнтування Андрій Марчук під керівництвом тренерів Віталія Гнатюка та Дмитра Петрочука здобув дві медалі.

Читати ще: Бронзова медаль та каблучка: волинський веслувальник посів третє місце на чемпіонаті Європи та освідчився коханій

Це не перші здобутки спортсмена на чемпіонатах України цього року. В активі Андрія Марчука: чотири золотих медалі; три срібних медалі; одна бронзова медаль.

Наступні старти, які чекають на спортсмена, відбудуться на етапах Кубка світу наприкінці травня та пройдуть в Швейцарії та Італії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus