USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Вступати до ВНЗ України можна буде онлайн: міністр розкрив подробиці

8 Лютого 2022 15:27
У 2022 році Міністерство цифрової трансформації готується запустити можливість вступати до українських вищих навчальних закладів онлайн. Іноземцям також.

Про це заявив голова мінцифри Михайло Федоров на Diia Summit 8 лютого, передає Gazeta.ua.

«Для того, щоб швидко подати заяву, швидко заповнити документи. Доки ми будуємо цифрову державу, у людей, які стикаються з Україною, щоб формувався і відповідний бренд. Тому цього року ми запускаємо платформу для вступу до українських закладів вищої освіти. І я думаю, що тенденція залучення нових студентів в Україну лише зростатиме», – сказав Федоров.

8 лютого у Києві відбувся третій щорічний Diia Summit, присвячений оновленням у державному застосунку «Дія». Тривав понад 2 год. На ньому презентували шість нових послуг «Дії». Зокрема, зміна місця реєстрації в онлайн-режимі, послуга опитування, отримання довідки про несудимість тощо.

На саміті виступили президент Володимир Зеленський. Голова держави пообіцяв смартфони всім вакцинованим пенсіонерам віком від 60 років.

На саміті також були присутні голова СБУ Іван Баканов, заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, генпрокурор Ірина Венедиктова, голова МВС Денис Монастирський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 8 Лютого 2022 15:38
І хабарі за сесію теж онлайн можна буде рішати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus