USD 39.76 40.10
  • USD 39.76 40.10
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

«Я пишаюся тим, що бачу мужність українського народу»: Анджеліна Джолі прокоментувала поїздку до Львова

2 Травня 2022 21:03
Голлівудська зірка Анджеліна Джолі, яка днями несподівано приїхала до Львова, залишилася під позитивним враженням від відвідування країни, де йде розв’язана Росією війна. Оскароносна актриса захопилася стійкістю і мужністю українського народу.

Своїми враженнями Джолі поділилася в інтерв’ю виданню The Daily Mail, передає УНІАН.

«Я пишаюся тим, що бачу стійкість, мужність і гідність українського народу. Жахливо бачити, який вплив війна має на ціле покоління українських дітей», – сказала Анджеліна Джолі.

Відзначимо, спочатку була інформація про те, що Джолі приїхала в Україну в якості посла ООН, проте актриса підкреслила, що це була її власна ініціатива.

Під час своєї поїздки актриса вирушила на місцевий залізничний вокзал, де пізніше була змушена спуститися в укриття через загрозу авіаудару. Також Анджеліна Джолі відвідала дітей у школі-інтернаті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus