USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як отримати мікрокредит без офіційного працевлаштування

29 Березня 2024 12:50
Отримання фінансової позики може бути корисним в багатьох випадках – коли необхідно придбати гаджети, побутову техніку, меблі, зробити ремонт оселі або власного транспорту. На кредитні кошти можна влаштувати важливе свято, організувати родинний вікенд або відпустку.

Онлайн сервіс Finsfera https://finsfera.ua/ створений для того, щоб на шляху до ваших цілей та планів не було фінансових перешкод, тому ми пропонуємо сучасні та спрощені умови видачі позики. Одна з головних переваг сервісу – можливість отримання фінансування без офіційного працевлаштування та довідок про доходи.

Позика без працевлаштування – які умови оформлення

Часто при оформленні позики в банку потребується надати довідки про доходи, щоб підтвердити власну платоспроможність та довести банку, що в майбутньому позика буде погашена своєчасно та в повному обсязі.

На відміну від банківських установ ми працюємо за іншими умовами, при яких вам не потрібно обов’язково мати офіційне працевлаштування. Для погашення боргу ви можете використовувати будь-яке фінансове джерело та власні надходження:

– Дохід від власного бізнесу

– Відсотки від інвестиційних вкладень

– Доходи від торгівлі на криптовалютній біржі

– Надходження від здачі в оренду приміщень

– Зарплата за виконані разові проєкти

– Підробіток на фрілансі

– Стипендія

– Пенсія

У деяких випадках, особливо якщо інших джерел доходу недостатньо для погашення боргу, допомога від родини або друзів може бути використана для своєчасної сплати позики.

Як працює сервіс Finsfera та чим він зручний

Якщо вас цікавить швидкість та зручність отримання коштів – онлайн сервіс Finsfera створений для вас. Для подачі заявки та заповнення анкети своїми даними потрібно виділити всього 10 хвилин. Отримати кредитування на сайті можуть неповнолітні громадяни України, які мають діючий паспорт, ІПН та кредитну картку.

Переваги співпраці:

– Цілодобове обслуговування – ви можете отримати кошти в будь-який час доби.

– Прозорі умови – на сайті є електронний взірець договору для ознайомлення перед підписанням.

– Зручний підрахунок термінів погашення та розміру відсотків – ви можете скористатися калькулятором на сайті.

– Відсутність дзвінків з боку наших працівників – ми не турбуємо позичальників по телефону, адже наданої вами онлайн інформації достатньо.

– Не потрібно шукати поручителя – ви можете оформити кредит самостійно.

Всі ці умови значно спрощують доступ до додаткових фінансів й створені для того, щоб ви не мали обмежень у складній ситуації, яку треба швидко вирішити.

Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus