USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.18 10.35

За підтримки Фонду Ігоря Палиці у Луцьку відіграли турнір з паркового волейболу

16 Липня 2019 18:22
Ушосте в Луцьку відбувся традиційний турнір із паркового волейболу. Переможця визначали серед одинадцяти команд. У складі кожної було по одній дівчині та двоє хлопців. Пограти у волейбол та отримати цінні призи мали змогу як професіональні гравці, так і аматори. Детальніше про турнір – у сюжеті телеканалу «Аверс».

«Рух масового, аматорського спорту він дуже важливий. Важливий тому, що у цих турнірах беруть участь як і ветерани, так і молоді гравці, які хочуть пограти з професійними спортсменами в одній команді, або проти них, набратися досвіду. Так само можуть підійти тренери, подивитися на молодих гравців. Це дуже важливо. Наприклад, себе показати, проявити себе гарно», – каже організаторка змагань Юліана Андрійчук.

Змагання відбувалися в рамках програми «Волинь спортивна», яку традиційно підтримує фонд Ігоря Палиці "Тільки разом". За словами головних партнерів змагань – задоволення від проведеного часу та нагороди чекали на усіх учасників.

«Організаторами цих змагань виступає Федерація волейболу міста Луцька. І на цьому турнірі Фонд Ігоря Палиці став головним партнером, який підтримав ці змагання», – додає керівник програми «Волинь спортивна» фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Дмитро Піддубний.

З його слів, цьогоріч ввели дуже цікаву номінацію – це медалі за волю, за перемогу.

«Учасники, які займають десяті, дев`яті, інші місця, крім призерів, також нагороджуються медалями. І до того ж, нагороджуються цінними подарунками», – каже Дмитро Піддубний.



Юна спортсменка Катерина займається волейболом вже третій рік. Про турнір дізналася від своїх друзів та вирішила спробувати свої сили. Її команда до фіналу не дійшла, але дівчина каже, що гарно провела час із однодумцями.

Через грозову погоду переможця змагань визначити не встигли. Фінальний поєдинок між командами «Леви» та «Андрійчуки» відбудеться уже наступними вихідними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus