USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Загинув у день народження: в селі поблизу Луцька відкрили меморіальну дошку Герою Олегові Корецькому

28 Грудня 2023 19:43
У Городищі Луцького району відкрили меморіальну дошку загиблому рік тому воїну Олегові Корецькому. Її встановили на Городищенському ліцеї, у якому в 2002-2013 роках навчався полеглий захисник України.

Про це повідомили в Городищенській громаді.

Відкрила меморіальну дошку мама Олега Галина. Присутні вшанували пам’ять військового та всіх, чиї життя обірвалися через зухвале та безпідставне нашестя окупантів, хвилиною мовчання. Отець Микола освятив пам’ятний знак та помолився за упокій душі загиблого Героя і всіх полеглих на полі бою.
«Коли помирає людина – це велика трагедія, велике горе для всієї родини. А коли вона гине за нашу незалежність – трагедія для всієї країни. Молодий, життєрадісний, мужній… Олегу би будувати своє щасливе майбутнє, а він будував найкращу країну в світі… І поклав душу й тіло за те, щоб ми жили в незалежній державі», – лунало на заході пам’яті, який зібрав рідних, представників влади, вчителів і учнів, односельчан і небайдужих жителів громади.
Голова Городищенської сільської ради Світлана Соколюк і директорка Городищенського ліцею Інна Кундля висловили слова вдячності батькам Олега Корецького за виховання сина – справжнього патріота та мужнього захисника своєї держави.
Опісля реквієму ліцеїсти громади взяли участь у турнірі з волейболу, присвяченому пам’яті Героя Олега Корецького.
Корецький Олег Олегович (31.12.1995 – 31.12.2022) героїчно загинув у день свого народження під час виконання бойового завдання від ворожої снайперської кулі в Бахмуті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus